Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~mama niezalogowany
1 lutego 2012r. o 12:27
~mama napisał(a):
~mama napisał(a): Witam jestem mamą dwójki dzieci i właśnie straciłam pracę.Rodzina nasza utrzymuję się jedynie z dochodu męża co jak wiadomo w dzisiejszych czasach wynosi 1100 zł netto.Jestem w trakcie poszukiwania pracy ale nie jest o nią lekko w dobie kryzysu.Bardzo potrzebujemy pomocy ponieważ znaleźliśmy się w ciężkiej sytuacji.Jestem w stanie podjąć pracę w godzinach 7-15 ponieważ tylko w tych godzinach mam zapewnioną opiekę nad dziećmi.Rodzina nasza mieszka w niedużym mieszkaniu na które mamy zaciągnięty kredyt hipoteczny z którym teraz nie dajemy sobie rady.Bardzo proszę o pomoc ludzi dobrej woli którzy będą w stanie jakkolwiek nam pomóc.

Może ktoś będzie miał do oddania ciuchy w dobrym stanie na 5 latka 116/120 i 3 latkę 104/110.Bardzo proszę.

Potrzebujemy także wielu innych rzeczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
1 lutego 2012r. o 12:53
Aniu przykro mi :( Chciałam pomóc ..ale mam rzeczy na dziewczynkę a nie na chłopców.
Ale może ktoś ma chłopięce , jeśli tak to proszę żeby pomógł Ani :)

A teraz ogromna prośba o pomoc dla mamy, która tak nieśmiało prosi Was o nią.
Tak się złożyło, że ja ją jednak znam..normalna rodzina, niech nikt nie myśli w tym przypadku o jakiejś patologi czy czymkolwiek złym. Sytuacja jest paskudna, mogą stracić mieszkanie, a co za tym idzie ..sami sobie możecie wyobrazić :( Gdyby ktoś słyszał o pracy w rachunkowości, czy w ogóle jakiejś pracy to dajcie znać.
Nie mam śmiałości prosić o wsparcie finansowe..ale proszę o jakąkolwiek pomoc w imieniu mamy, jej małych dzieciaczków i męża.

Kochani, wiem, że wstydzicie się prosić o tą pomoc, ale musicie wiedzieć, że to nic złego, nie powinno być Wam wstyd :* Przecież jutro ja mogę mieć ten sam problem , czy ktokolwiek inny , choć dzisiaj wcale sobie z tego nie zdaje sprawy . Wystarczy choroba , wypadek , czy jak w przypadku mamy utrata pracy. Musimy sobie pomagać nawzajem, bo tak trzeba , bo tak powinno być .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
1 lutego 2012r. o 14:11
Może ktoś będzie miał do oddania ciuchy w dobrym stanie na 5 latka 116/120 i 3 latkę 104/110.Bardzo proszę.

Zmoderowano 01.02.2012 godz.18:15 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2945
Mgosia
1 lutego 2012r. o 15:08
:)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~mama niezalogowany
1 lutego 2012r. o 15:38
Mam nadzieję że znajdzie się osoba która będzie mogła nam pomóc na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie zrobić nawet podstawowych opłat dotyczących mieszkania.Nie wiem co z nami będzie.
8433
#mamaSiZ nieaktywny
1 lutego 2012r. o 16:06
~mama napisał(a): Mam nadzieję że znajdzie się osoba która będzie mogła nam pomóc na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie zrobić nawet podstawowych opłat dotyczących mieszkania.Nie wiem co z nami będzie.

W razie pytań odpowiem na priv
2945
Mgosia
1 lutego 2012r. o 17:48
Długo się zastanawiałam jak Ci pomóc mamo, a skoro nie mogę pomóc Ani bo ma chłopców, a nie dziewczynkę, to po prostu sprzedam ciuszki, a uzyskane pieniądze będą dla Ciebie :)
Chętnych zapraszam na dział ogłoszeń , może chociaż tak wspólnie pomożemy :)

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=158908

8433
#mamaSiZ nieaktywny
1 lutego 2012r. o 18:04
GosiaM napisał(a): Długo się zastanawiałam jak Ci pomóc mamo, a skoro nie mogę pomóc Ani bo ma chłopców, a nie dziewczynkę, to po prostu sprzedam ciuszki, a uzyskane pieniądze będą dla Ciebie :)
Chętnych zapraszam na dział ogłoszeń , może chociaż tak wspólnie pomożemy :)

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=158908

:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza