Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

2945
Mgosia
2 lutego 2012r. o 10:55
A może ktoś pracuje na zmiany i też ma taki sam problem, to wtedy byście się dogadały z pilnowaniem dzieci ? :) Np. ona rano , Ty po południu ? :)
Może to by było jakieś rozwiązanie ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8433
#mamaSiZ nieaktywny
2 lutego 2012r. o 18:35
Mam nadzieję że znajdzie się osoba która będzie mogła nam pomóc na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie zrobić nawet podstawowych opłat dotyczących mieszkania.Nie wiem co z nami będzie.

Nadal proszę o pomoc ;(

Zmoderowano 02.02.2012 godz.19:29 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Czujny niezalogowany
2 lutego 2012r. o 18:40
~alamakota napisał(a): Czesc
Postanowilam zaryzykowac tutaj i tez poprosic o pomoc. Mam dwojke dzieci, sama je wychowuje, bo maz nie zyje. Wiem jak to brzmi, ale ja sie nie uzalam i nie prosze o pieniadze tylko o pomoc w opiece. Ciezko pracuje i dzieki temu mamy na mieszkanie i jedzenie. Synek ledwo skonczyl trzy latka, chodzi do przedszkola i strasznie choruje, potem zaraża córke i na koncu mnie. Lekrstwa sa drogie, na zwolnienie chodzic juz nie moge, jak mam noc zarwana z powodu goraczki, i sama jestem chora to mi wydajnosc spada i mało zarabiam. Moja rodzina nie mieszka w Boleslawcu, wiec nie mam tu nikogo kto by mi pomogl. Wszedzie targam ze sobą te dzieciaki. Na opiekunke za 6 zł za godz. mnie nie stac. Mieszkam koło szk.podst. nr4. Wozic gdzieś dziecka tez nie mogę. Nalepiej jakby ktos przyszedł do mnie. Albo jakby ktos byl z okolicy. Co robić? Wywiesić ogłoszenie "oddam synka w dobre ręce?" albo "szukam Babci"?

Coś mi tu nie pasuje :> ??
~Czarna Mamba niezalogowany
2 lutego 2012r. o 20:42
Co ci znów nie pasuje? Ludzie potrzebują pomocy, a ty się doszukujesz jakichś ukrytych sensów ;/
2884
ela
2 lutego 2012r. o 21:12
~Czujny napisał(a):
~alamakota napisał(a): Czesc
Postanowilam zaryzykowac tutaj i tez poprosic o pomoc. Mam dwojke dzieci, sama je wychowuje, bo maz nie zyje. Wiem jak to brzmi, ale ja sie nie uzalam i nie prosze o pieniadze tylko o pomoc w opiece. Ciezko pracuje i dzieki temu mamy na mieszkanie i jedzenie. Synek ledwo skonczyl trzy latka, chodzi do przedszkola i strasznie choruje, potem zaraża córke i na koncu mnie. Lekrstwa sa drogie, na zwolnienie chodzic juz nie moge, jak mam noc zarwana z powodu goraczki, i sama jestem chora to mi wydajnosc spada i mało zarabiam. Moja rodzina nie mieszka w Boleslawcu, wiec nie mam tu nikogo kto by mi pomogl. Wszedzie targam ze sobą te dzieciaki. Na opiekunke za 6 zł za godz. mnie nie stac. Mieszkam koło szk.podst. nr4. Wozic gdzieś dziecka tez nie mogę. Nalepiej jakby ktos przyszedł do mnie. Albo jakby ktos byl z okolicy. Co robić? Wywiesić ogłoszenie "oddam synka w dobre ręce?" albo "szukam Babci"?

Coś mi tu nie pasuje :> ??

Co tu ma pasować? Może dzieci nie mają renty po ojcu. ~alamakota napisałaś: Co robić? Wywiesić ogłoszenie "oddam synka w dobre ręce?" Już to teraz zrobiłaś. Napisz ogłoszenie, że potrzebujesz pomocy w pilnowaniu dziecka i rozwieś na swojej ulicy. Może sąsiadki, które siedzą w domu ze swoim dzieckiem pomogą Tobie. Powodzenia.
2945
Mgosia
2 lutego 2012r. o 21:16
:( nie wiem co mam zrobić ... mamie odetną gaz i nie będzie ogrzewane w domu :(
Z żywnością też będą problemy.
Tak bardzo potrzebna jest jej praca ..

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~optymista niezalogowany
2 lutego 2012r. o 21:23
nie przejmuj się niedługo będziemy mieli gaz łupkowy
2945
Mgosia
2 lutego 2012r. o 21:26
Jak się nie przejmować, jak ktoś ma takie kłopoty ..a nie można mu pomóc, chociaż tak bardzo bym chciała :(

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.