Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

5613
#ona23 nieaktywny
29 lutego 2012r. o 14:51
pilnie potrzebna pralka dla matki samotnie wychowującej małe dziecko, nr tel 661620953 przyjmie za niewielka oplata lub za cos w zamian
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8510
#WrednaTylda nieaktywny
29 lutego 2012r. o 18:30
ona23 napisał(a): lub za cos w zamian

Zaciekawiła mnie ta część postu ??
8384
#ko nieaktywny
1 marca 2012r. o 12:15
;)

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 09:54:

~wika napisał(a): Witam
Szkoda że nie ma takiego miejsca lub osoby która przyjmowałaby rzeczy ,ubrania itp. i oddawałaby potrzebującym .Przyszła mi taka myśl do głowy gdyż ogłosiłam się tu co mam do oddania i wiele osób do mnie pisało że "jestem bardzo zainteresowana"do chwili gdy pada nazwa miejscowości w której mieszkam,wówczas cisza.Więc jeśli ktoś mieszka blisko i mogę go znać to nagle przestaje być w potrzebie ? a może tylko udaje że jest biedny.
Przez takie osoby co żeruja aby coś upolować pomoc do tych co jej naprawdę potrzebują nie dociera wcale lub niewielka.

A gdzie mieszkasz .Napisz na priv, lub gg 1429622. Byłam ostatni w miejscowości takiej ,że wyglądało jakby świat o nich zapomniał.....

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 10:14:

~ napisał(a):
~Anna napisał(a): Pilnie proszę o pomoc ludzi dobrej woli,jestem samotną mamą w ciąży i nie stać mnie na zakup ubranek,wózka,łóżeczka i akcesorium dla dzidziusia.Z góry dziękuję za każdą pomoc.

tel. 501056356

Kochani potrzebne jest łóżeczko dla tej osoby.
Jadę w sobotę do niej zawieźć część rzeczy które mam...
Jeżeli ktoś cos ma do oddania dla niemowlaczka, proszę o kontakt
to zawiozę razem...

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 12:15:

;)
~wika niezalogowany
1 marca 2012r. o 19:59
Do "ko" mieszkam blisko Bolca i nie ma problemu czy ktoś przyjechałby do mnie czy ja podrzucilabym do kogoś.Nie jestem zarejestrowana więc nie napiszę na priw i chwilowo nie mam gg ,ale tel. podałam już wcześniej więc czekam na wiadomość od Ciebie .Pozdrawiam
8403
#bum nieaktywny
2 marca 2012r. o 12:11
przyjme odzież damską w roz 36-38
potrzebuje również materacyka do łóżeczka .wózek dla niemowlaka itp
serdecznie pozdrawiam :)
8384
#ko nieaktywny
5 marca 2012r. o 7:31
bum napisał(a): przyjme odzież damską w roz 36-38
potrzebuje również materacyka do łóżeczka .wózek dla niemowlaka itp
serdecznie pozdrawiam :)

;)
8442
#pim nieaktywny
5 marca 2012r. o 23:43
:)
8384
#ko nieaktywny
7 marca 2012r. o 8:43
pim napisał(a): :)

;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza