~sarna napisał(a): Witam, ponieważ nie wiem gdzie się wpisać z tą ofertą więc jestem tutaj:
Mam do oddania dla NAPRAWDĘ potrzebującej osoby-wózek dla dziecka dwu-funkcyjny do odswiezenia, samochodzik jezdzik, wózek dla lalki wieloczynnościowy(odpadaja dwa koleczka ale moze ktos naprawi), kojec, zabawki fischer price i inne, pluszaki,lalki trochę ubranek głownie dla dziewczynki-sporo spodni do rozm. ok.146cm, kurtki skorzane niektore nowe tez dla dziewczynki, buty,podzielę się ciepłym obiadem w zamian za - przestawienie płotu z betonowych przęseł i zrobienia pod nim wylewki TYLKO UCZCIWI i mający pojęcie o robocie a moze jeszcze coś dorzuce z kasy. Zainteresowanych prosze o kontakt tel. 725-507-000(tel.grzecznościowy)
~PERO napisał(a): Bardzo prosze o kontakt ze mna mamę chorej dziewczynki z Boleslawca dziecko choruje na nowotwor kosci leczona jest we Wroclawiu oraz w IMiD w WARZSAWIE na kasprzaka moge duzo pomoc oraz posiadam wiedze na rozne haczyki z jakimi borykaja sie rodzice .Moja corka tez chorowala na oscosarcome. Pozdrawiam :)
~PERO napisał(a): Bardzo prosze o kontakt ze mna mamę chorej dziewczynki z Boleslawca dziecko choruje na nowotwor kosci leczona jest we Wroclawiu oraz w IMiD w WARZSAWIE na kasprzaka moge duzo pomoc oraz posiadam wiedze na rozne haczyki z jakimi borykaja sie rodzice .Moja corka tez chorowala na oscosarcome. Pozdrawiam :)
ko napisał(a):~PERO napisał(a): Bardzo prosze o kontakt ze mna mamę chorej dziewczynki z Boleslawca dziecko choruje na nowotwor kosci leczona jest we Wroclawiu oraz w IMiD w WARZSAWIE na kasprzaka moge duzo pomoc oraz posiadam wiedze na rozne haczyki z jakimi borykaja sie rodzice .Moja corka tez chorowala na oscosarcome. Pozdrawiam :)
Dzięki Dobry Rodzicu....że interesuje Cię jeszcze zdrowie innych dzieci.. Mam nadzieję że Toje dziecko już jest zdrowe, a pomoc dla innych rodziców w takich sprawach jest bardzo ważna...
Dziękuję . Pozdrawiam i Uśmiechu dużo życzę :)Dopisane 12.03.2012r. o godz. 15:16: ;)