~pero napisał(a): Dziekuje za mile slowa ale niestety ja przegralem nie chcialem o tym pisac aby nikogo urazic i zniehecic NOWOTWOR TO NIE WYROK sa kliniki w niemczech ktore potrafia zatrzymac chorobe jest to bardzo kosztowne wiec potrzeba uruchomic kontakty adresy tlumacza itd potrzeba to wszystko koordynowac przypilnowac bo rodzice naprawde nie maja do tego glowy w tak trudnych chwilachpotrzeba znalezc sponsorow powiadamiac media organizowac zbiorki zmobilizowac szkole urzedy jest naprawde duzo mozliwosci ale ptrzebna jest zgoda rodzica na wszelkie tego typu dzialania
~ napisał(a): ciekawe wypowiedzi masz to oczywiscie ironia co wiesz o samotnym rodzicu który codzien zastanawia sie co dac dziecom jesc nic otym niewisz!!!!!!!!!!!!!!!!grzejesz tyłek przed kompem i nyslisz jak tu komus dokopac i cały szczesliwy kładziesz sie spac z pełnym żełątkiem a módl sie zeby nie madszedł dzien kiedy miejsca sie odwrucą recze ze to nic przyjemnego kidy stoisz nad łuzkiem kziecka i wiesz ze ono poszł spac głodne!!!!!!!!!! sama jestem matka 4 dzieci i sama je wychowuje wiem co to znaczy wiec moze pogadaj zemna. okap tak cie uraził mo tak bo niby biedna a okap chce no straszne taki luksus ;( rozpacz. Pozatym mam do oddania sofe jesli komus potrzebna to z checa.
kaila1990 napisał(a): Witam, mam do oddania dwie torby damskich ciuszków, różne rozmiary. W rozmiarze S i M raczej na niską i szczupłą osobę, jest też kilka w rozmiarze 40- 42. Jeśli ma ktoś kontakt z osobami, które mogą takich potrzebować, proszę o kontakt na priv lub na numer tel. 725005414 (lepiej na komórkę, bo przy komputerze jestem rzadko). U mnie zalegają tylko, a komuś mogą się przydać. Dobrze by było, żeby wzięto wszystko, bo jeśli dłuższy czas nikt nie weźmie ich, będę musiała się ich pozbyć.