Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

161
#sensamilla nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 22:51
witam, znalazłam w szafie nowe prześcieradełka do łóżeczka dziecięcego (2 rozowe i jedno biale z frotki na gumeczce) całkiem nowe, oraz pościel ( poszewka na kołderke i podusię) zółte w misiaczki (jak dobrze pamiętam) :) równeż nowe - wyprane po kupnie ale nie zdązyłam ani razu założyć :) gdyby komuś sie przydało to chętnie oddam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 11:06
sensamilla napisał(a): witam, znalazłam w szafie nowe prześcieradełka do łóżeczka dziecięcego (2 rozowe i jedno biale z frotki na gumeczce) całkiem nowe, oraz pościel ( poszewka na kołderke i podusię) zółte w misiaczki (jak dobrze pamiętam) :) równeż nowe - wyprane po kupnie ale nie zdązyłam ani razu założyć :) gdyby komuś sie przydało to chętnie oddam.

;)
~kasiek niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 13:50
oddam ciuszki w b. dobrym stanie w rozmiarze 36 dla dziewczynki. Może komuś sie przydadzą:)
kontakt na e-mail: [email protected]
8384
#ko nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 17:43
ko napisał(a):
~kasia napisał(a): nie rozumiem po co są złośliwe komentarze.chyba najważniejsze jest,że mama Siz walczy o dzieci,a nie utapia swe problemy w kieliszku tak jak inne matki.ludzie nie każdy ma życie usłane różami.a takimi złośliwościami tylko dołujecie.to przykre że świat schodzi na psy.możecie mi teraz też dowalić,ale mnie to nie zdołuje,ja swoje przeszłam,a mama Siz może tego nie wytrzymać.

~kasia Odezwij się do mnie .Pilne !

Dopisane 25.04.2012r. o godz. 17:43:

ko napisał(a):
ko napisał(a):
~kasia napisał(a): nie rozumiem po co są złośliwe komentarze.chyba najważniejsze jest,że mama Siz walczy o dzieci,a nie utapia swe problemy w kieliszku tak jak inne matki.ludzie nie każdy ma życie usłane różami.a takimi złośliwościami tylko dołujecie.to przykre że świat schodzi na psy.możecie mi teraz też dowalić,ale mnie to nie zdołuje,ja swoje przeszłam,a mama Siz może tego nie wytrzymać.

;)
~ania niezalogowany
13 maja 2012r. o 12:57
oddam wózek spacerowy oraz troszke ubranek dla dziewczynki :)
8476
#PaniMama nieaktywny
13 maja 2012r. o 16:16
~ania napisał(a): oddam wózek spacerowy oraz troszke ubranek dla dziewczynki :)

W jakim rozmiarze są te ubranka dla dziewczynki?
~ niezalogowany
13 maja 2012r. o 17:12
PaniMama napisał(a):
~ania napisał(a): oddam wózek spacerowy oraz troszke ubranek dla dziewczynki :)

W jakim rozmiarze są te ubranka dla dziewczynki?

NAPISAŁAM WIADOMOŚĆ NA PRIV
8384
#ko nieaktywny
18 maja 2012r. o 13:42
~pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla os napisał(a): Jeśli miałeś wypadek, lub ktoś z twoich bliskich zginał w wypadku. Napisz i odbierz bezpłatna konsultację. Nieważne, że minęło sporo czasu lub nawet jeśli już uzyskałeś odszkodowanie. Pomożemy Ci
[email protected]

A czy doradzacie także w odzyskaniu spadku ??

Dopisane 16.05.2012r. o godz. 11:26:

:P

Dopisane 16.05.2012r. o godz. 11:34:

Witam was...
Kochani potrzebna pomoc dla matki z dwójką dzieci. Obecnie jest w trakcie sprawy rozwodowej .
potrzebuje jakieś meble , może ktoś ma na zbyciu do pokoju dziecięcego i do pokoju dla tej dziewczyny.Potrzebna też jest lodówka i pralka...
Obecnie finansowo pomaga jej babcia, ale też nie jest w stanie kupić wszystkiego..Na razie pomaga jej w utrzymaniu tego wynajętego mieszkanie i na życie.
Przeprowadziła się do mieszkania w którym nie ma żadnych mebli tylko są jakieś w kuchni...
Jakby ktoś coś miał , proszę o kontakt na prv...lub pod postem.
Pozdrawiam Wszystkich , którzy służą pomocą..

Zmoderowano 04.06.2012 godz.20:22 - powód: powielony post (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.