Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~kasia niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 14:07
witam sredecznie,mój mąz rewelacyjnie stawia płoty i robi wylewki ostatnio własnie stawiał ogrodzenie przy naszej posesji,jeżeli pani nie znajdzie nikogo chętnego to prosze się ze mna skontaktowac po 10 maja gdyż ja w obecnej chwili przebywam za granicą,ale gdy wróce mąz chetnie pomoże.jesli chodzi o ubranka to potrzebuje coś na dziewczynke 7 letnia.pozdrawiam mój nr web gg 41347334
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8403
#bum nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 1:36
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ;) :)
7331
#kaila1990 nieaktywny
10 kwietnia 2012r. o 13:47
Mam do oddania trochę ubrań damskich i męskich w większych rozmiarach- tak od 42 wzwyż. Są wśród nich garsonki, bluzki, trochę spodni, swetry. Są w bardzo dobrym i dobrym stanie więc na pewno jeszcze posłużą. Kontakt pod numerem telefonu 531788799.
8476
#PaniMama nieaktywny
17 kwietnia 2012r. o 14:59
Przyjmę ubrania z rozmiarze M, w szczególności spodnie w rozmiarach 28-29. Kontakt na priv lub na forum.
~SAMOTNA MATKA. niezalogowany
17 kwietnia 2012r. o 17:52
Zwracam się do państwa z ogromną prośbą. Potrzebuję pomocy we wszystkim. Zostałam sama z niepełnosprawnym dzieckiem. Nie mogę podjąc pracy ponieważ dziecko potrzebuje stałej opieki, nie mam nic może ktoś ma pralkę (piorę ręcznie), lodówkę (jedzenie wystawiam za okno)boję się ciepła. Potrzebuje jedzenia, pościeli i środków czystosci. Ubranek dla dziecka na 4 latka, dziewczynka, pampersów. Jeżeli ktoś może mi pomóc to bardzo prosze. Mój numer telefonu 534597005. Dziękuję bardzo za wszelką pomoc.
8442
#pim nieaktywny
17 kwietnia 2012r. o 22:06
hop :)
8904
#anastazy nieaktywny
18 kwietnia 2012r. o 12:23
Witam. Potrzebuje pilnie pralki automatycznej na chodzie . Jeżeli ktoś miałby na zbyciu to proszę o kontakt 531197054 .
Z góry i dziękuje . ;)
8384
#ko nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 11:51
~kasia napisał(a): nie rozumiem po co są złośliwe komentarze.chyba najważniejsze jest,że mama Siz walczy o dzieci,a nie utapia swe problemy w kieliszku tak jak inne matki.ludzie nie każdy ma życie usłane różami.a takimi złośliwościami tylko dołujecie.to przykre że świat schodzi na psy.możecie mi teraz też dowalić,ale mnie to nie zdołuje,ja swoje przeszłam,a mama Siz może tego nie wytrzymać.

Kasia odezwij się do mnie praszę....Pilne ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.