Grzdyl_Ponury napisał(a): ~ napisał(a): Polecam bardzo! Mariusza Chmielewskiego, przyjmuje na ulicy Staszica 27
A pwien lekarz ma ponoć trzyletni zakaz wykonywania zawodu :)
http://www.bolec.info/boleslawiec,a1936.php
I dobrze że dalej leczy ,zawdzięczam mu zycie
Dopisane 21.02.2012r. o godz. 20:22:
~ciotka/ napisał(a): coś się przytrafiło?! widzę, że takie zachowania to normalność niemal. :|
mój kompas moralny nie wskazuje północy, ale to, o co był oskarżony, to nie jest taka mała sprawa, jak przekonujecie.
a może tylko dla mnie. nie mam prawa oceniać ludzi, którzy usprawiedliwiają 'zaradnych'.
a w kwestii jego podejścia do pacjentów i tego serca na dłoni. potraktował pewną osobę z mojej rodziny dosłownie jak śmiecia.
koleżanka też usłyszała parę miłych słów.
może niech się wypowiedzą ( te hymny pochwalne głównie mam na myśli) osoby, które miały z lekarzem kontakt jako pacjenci, nie prywatnie (!)
Bylam pacjetką dr Chmielewskiego,leżałam na neurologi przed tą aferą.Nie dawałam żadnych prezentów bo nie było mnie stac.Lekarze inni rozkładali ręce i kazali mi regulować swoje sprawy nikt nie mogł mnie zdjagnozować.Dociekliwość i jakaś ludzka życzliwosc kierowała Chmielewskim dotąd mnie kierował na rozne badania aż stwierdzili u mnie tętniaka .Gdyby nie trafna diagnoza i kierowanie mnie do najlepszych specjalistow pewnie juz grałabym na harfie w niebie
ps. 'ludzie popełniają błędy' - świetny argument :D niestety, odnosi się tylko do wybranych :D