~ napisał(a):~ ! napisał(a): Napiszę tylko tyle : żadna szanująca się matka/ojciec nie pisaliby oszczerstw kierowanych do wychowawcy ich dziecka, tylko załatwiliby sprawę osobiście twarzą w twarz z nauczycielem, dyrektorem placówki. Brak odwagi ?to sie tylko tak mowi ze tak powinno sie zalatwiac sprawy a prawda jest taka ze czy to przedszkole czy szkola to nauczyciele nie widza problemow a jak juz sie pojdzie do dyrekcji to zamiataja sprawe pod dywan. Sama mialam taka sytuacje w szkole. Jesli jakiejs mamie nie podoba sie przedszkole to dlaczego ja atakujecie? Ma prawo miec swoje zdanie a to ze zalewa miodkiem danego przedszkola to widocznie ma powod.
BRAK SŁÓW !
~ ! napisał(a):~ napisał(a):~ ! napisał(a): Napiszę tylko tyle : żadna szanująca się matka/ojciec nie pisaliby oszczerstw kierowanych do wychowawcy ich dziecka, tylko załatwiliby sprawę osobiście twarzą w twarz z nauczycielem, dyrektorem placówki. Brak odwagi ?to sie tylko tak mowi ze tak powinno sie zalatwiac sprawy a prawda jest taka ze czy to przedszkole czy szkola to nauczyciele nie widza problemow a jak juz sie pojdzie do dyrekcji to zamiataja sprawe pod dywan. Sama mialam taka sytuacje w szkole. Jesli jakiejs mamie nie podoba sie przedszkole to dlaczego ja atakujecie? Ma prawo miec swoje zdanie a to ze zalewa miodkiem danego przedszkola to widocznie ma powod.
BRAK SŁÓW !
Oczywiście ma prawo jej się przedszkole nie podobać , więc najzwyczajniej w świecie niech wypisze swoje dziecko z niego.
Dlaczego mama atakuje nauczyciela na forum ?
~ napisał(a): Juz bez przesady-ja rozumiem ta osobe. Wniosek z tego taki ze nawet jak ta mama powie przedszkolance co mysli to odbije sie to na dziecku tak czy inaczej i na nic odwaga jak ktos zasugerowal - no chyba ze inni rodzice stana za ta mama to jest szansa ze cos sie zmieni.
~mama przedszkolaka napisał(a): Lepiej tu nic nie piszmy bo na w wyśledzą. Nie... Sory tylko pozytywne opinie bo inne to o zgrozo... Policje naśla... Lepiej zamknijcie ten temat