Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedszkola w Bolesławcu.

~ ciekawa mama niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 17:48
Ja też szukam przedszkola dla mojego dziecka..zdecydowałam się na prywatne.. zastanawiam się nad przedszkolem Jacek i Agatka na K. Paryskiej. Ktoś posyła tam dziecko? jakie są panie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~` niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 19:49
to wygląda na to, że Państwowe przedszkole najlepiej omijać szerokim łukiem....
9176
kc
6 kwietnia 2015r. o 20:28
~ napisał(a): ODRADZAM przedszkole na dolnych mlynach!

~ napisał(a): !!!!!!! Mam te same odczucia...:(((

Dziwne, żeby Twoje odczucia zmieniły się po 8 minutach. Myślisz, że ludzie to idioci i nie wiedzą, że pisałaś oba posty.

Wszyscy już wiemy kim jesteś, jutro zamiast zaprowadzić dziecko do grupy, proszę przyjść do pani dyrektor i przeprosić ją za pisanie głupot na forum.
~nut niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 21:08
kc napisał(a):
~ napisał(a): ODRADZAM przedszkole na dolnych mlynach!

~ napisał(a): !!!!!!! Mam te same odczucia...:(((

Dziwne, żeby Twoje odczucia zmieniły się po 8 minutach. Myślisz, że ludzie to idioci i nie wiedzą, że pisałaś oba posty.

Wszyscy już wiemy kim jesteś, jutro zamiast zaprowadzić dziecko do grupy, proszę przyjść do pani dyrektor i przeprosić ją za pisanie głupot na forum.

Fajnie musibyc w tym przedszkolu skoro nawet na forum cie wysledza ;-D czad ;-)
~niezdecydowana niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 8:56
które Państwowe Przedszkole polecacie?
~ZADOWOLONA niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 11:13
Czytając tak niesprawiedliwe opinie aż jestem w szoku. Jakbym odnosiła się do zupełnie innej osoby. Pani Iwonka to bardzo ciepła kobieta, PRZEDSZKOLANKA Z POWOŁANIA!
Nigdy nie miała problemów z dzieciaczkami, tym bardziej z rodzicami.
Ewidentnie z taką opinią się nie zgadzam, ponadto! jestem zniesmaczona, że ktoś może pisać takie bzdury. Z tego co zaobserwowałam, w maluszkach dużo się dzieje, wyjścia spotkania, zajęcia. Bardzo polecam Przedszkole nr 3.
~mama! niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 11:27
A które prywatne polecacie?
~mama! niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 11:27
A które prywatne polecacie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!