kiedyś starałam się tam o pracę i podczas rozmowy wstępnej szef zapytał mnie wprost- dlaczego nie otworzy pani restauracji w bolesławcu skoro tyle lat pracowała pani w tym zawodzie za granicą?
i w ten własnie sposób podsunął mi pomysł na resztę życia...
teraz szef tej firmy jest moim stałym klientem i bardzo mu smakuje nasze arabskie jedzonko....
pozdrawiam wszystkich pracowników tej firmy i mam nadzieję że są zadowoleni z wykonywanej pracy i płacy:)
Czy ktoś może zna trochę więcej szczegółów na temat tej firmy - gdzie się mieści i na jakie stanowiska zatrudniają. Czym ogólnie zajmuje się ta firma bo pierwszy raz słyszę.
Dzięki za informacje.
hehehe, dobre.
Jak wy bedziecie szukali pracy wypytujac sie na forum o co chodzi, zamiast poszperac numer telefonu i dzwonic puki linia goraca... To sie nie dziwie, ze ludzie narzekaja tutaj na jej brak. Ten co chce to pracuje... Takie jest moje zdanie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.