~Burozielony Bodziszek niezalogowany 20 października 2020r. o 8:47
Kurw@ to juz nawet wychodzi na to, ze nie można okularów nosić, bo zaraz ktos zlinczuje, haha. To co mają oślepnąć? Normalne, ze jak ktoś ma problem ze wzrokiem, a dodatkowo siedzi przy monitorze to trzeba mieć okulary, pomijając ze jest jeszcze parę osób w bowe, które je noszą.
~~Błękitnawy Żywotnikowiec niezalogowany 20 października 2020r. o 15:51
Pracowałem tam, i nigdy więcej właśnie takie donoszenie i obrabianie jedna drugiej , po za tym atmosfera ..nie nie to już lepiej w kiosku gazety sprzedawać . Pracy nie brakuje nikt nie musi na siłę pracować .
~Czerwonobrązowy Wiąz niezalogowany 22 października 2020r. o 9:18
Tak czytam te Wasze brenie,chociaż tam nie pracuje, to aż ciężko w to uwieżyć że to zakład pracy a nie szkoła gimnazjalna no już teraz podstawowa.
Takie klimaty jak u małolatów.
Jedna drugiej uprzykrza życie.
Ludzie jesteście w pracy mało tego że takie ciężkie czasy rozłąka na pół dnia z bliskimi praca za marne pieniądze to jeszcze jakby tego było mało gnębienie i dokłuczanie wzajemne.
Nie rozumiem tego, może dlatego że jestem facetem a nie kobietą.
~~Ognistoruda Tawułka niezalogowany 22 października 2020r. o 16:40
Miałam okazję tam pracować sporo czasu i bardzo się dziwię jak czytam to wszystko... Praca, jak to praca na produkcji, nudna i monotonna. Kasa też tam zawsze była do kitu, atmosfera w sumie też. Ale bywały momenty, że było fajnie., a i jakąś premię człowiek dostał. Natomiast jestem w szoku co ludzie piszą na temat obydwóch koordynatorek. Ja nie chciałabym tej posady, nawet gdyby wiązało się to z lepszymi pieniędzmi, bo one jako jedyne muszą się użerać i z osobami na hali i z biurami. Każdy zarządza tak żeby było ok i skoro obie utrzymują swoje stanowiska, to znaczy, że muszą robić to dobrze. Cały zakład najeżdżał na jedną panią z biura, a jak się zwolniła to znaleźli sobie dwie następne na które trzeba szczuć... Jak dzieci...
P.S. Nie dajcie się dziewczyny!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.