Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Bowe Elektrik

~~komornikja po Komaxy niezalogowany
24 maja 2024r. o 19:15
Pieniądze to nie wszystko. Same kłopoty przez nie. I w związku z tym, że firma Bowe z troską otacza opiekę nad pracownikami, to wypłaty nie ma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Modry Rumianek niezalogowany
27 maja 2024r. o 23:02
Ehhhhh.... przetrwaliśmy pandemię, poszliśmy na Nowe pełni nadziei i optymizmu......to co się teraz dzieje jest Mega Przykre.......
~~Rudolf niezalogowany
28 maja 2024r. o 5:59
A mi tam na pieniądzach nie zależy, ważne, aby robota była w domu człowiek by się zanudził
~~Buy Essay gah niezalogowany
28 maja 2024r. o 9:48
Resume inconnu cette adresse kressmann taylor resume writing services
~~Płacialboniepłaci niezalogowany
28 maja 2024r. o 13:00
Jedyna opieka jaka się za jakiś czas przyda dla pracowników to opieka psychologa ale to też po piętnastym najlepiej... Szkoda że tak się dzieje
~~Srebrnobiały Świerk niezalogowany
28 maja 2024r. o 13:31
~~Rudolf napisał(a): A mi tam na pieniądzach nie zależy, ważne, aby robota była w domu człowiek by się zanudził

Wolisz tyrać za minimum, bo masz nudne życie i nie wiesz co ze sobą zrobić w wolnym czasie?
~~Rekruter niezalogowany
28 maja 2024r. o 14:03
Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Ale wiadomo, że nikt nie będzie chciał bo w Bolesławcu to więcej się zarobi.
~~Liliowobiały Kasztanowiec niezalogowany
28 maja 2024r. o 15:59
~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Ale wiadomo, że nikt nie będzie chciał bo w Bolesławcu to więcej się zarobi.

Daj jakieś namiary
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.