~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Ale wiadomo, że nikt nie będzie chciał bo w Bolesławcu to więcej się zarobi.
Daj jakieś namiary
~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Daj jakieś namiary
~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Daj jakieś namiary
Do Niemca pójdziesz ???
A Böwe to czeska firma
~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Daj jakieś namiary
Do Niemca pójdziesz ???
A Böwe to czeska firma
Czesi to ateiści , w Boga nie wierzą. A Janpaweł , a Głodziu , a Staszek ? Ojca z Torunia tam nie usłyszysz ?
~~Białoszara Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rekruter napisał(a): Mogę załatwić pracę na początek w DE, za 12,41 plus premie, pokój za 250e 2 osobowy.
Daj jakieś namiary
numery telefonow, można po polsku mówić
+49 524 293 53 172
+49 524 293 53 161
+49 524 293 53 171
co to za praca?
~~Czerwonawa Tunbergia napisał(a): numery telefonow, można po polsku mówić
~~Czerwonawa Tunbergia napisał(a): Co to za praca?