Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry pediatra

4632
#Ania81 nieaktywny
12 stycznia 2011r. o 8:04
~Pacjent napisał(a): Babo ! Masz rację że cie objadą !
Gość chwali Krajewskiego, pisze że warto to niego iść z dzieckiem, tylko nie wie czy jeszcze przyjmuje bo widział że zajął się polityką a ty wyjeżdżasz z jakimś głupawym tekstem o władzach, o żyganiu itp.
Odstawiłaś leki, czy masz problem z jednoczesnym czytaniem i rozumieniem ? Z tym to juz Krajewski sobie nie poradzi, mimo że dobry lekarz - tu czeba walnać zgrubszej rury, szukaj pomocy w szpitalu wojewódzkim...

Słuchaj dobrze napisał że warto iśc do niego bo warto i ja też jestem tego zdania ale jednoznacznie podkreślił że zajoł się polityką to mówi samo za siebie!!!Ciekawe kto tu ma problem.
Wiec zamiast jeździć po mnie sam/sama się udaj do lekarza bo mi nic nie dolega ale Tobie kto wie nie wnikam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TEŻ MAMA niezalogowany
12 stycznia 2011r. o 9:03
~mama napisał(a): Dr Narecki przyjmuje w przychodni na Karola Miaki, przychodnia Fons Vitae. Doktor w dni powszednie wykonuje tż wizyty domowe. Dzieci go wręcz uwilbiają, wita je jak dobrych znajomych. Potrafi "zaczarować" nawet noworodki, zgodnie z przysłowiem, że dzieci dobrego człowieka rozpoznaja. Bo Dr Narecki to przede wszystkim wspaniały człowiek, a dodatkowo bardzo dobry lekarz.

Dziękuje za informacje :)
~Iza niezalogowany
12 stycznia 2011r. o 9:43
Ania, widzisz co chcesz widzieć, ja tam u wujka nie doczytałem sie podtekstów...
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 stycznia 2011r. o 11:07
Ania81, byłbym Ci bardzo wdzięczny gdybyś zakończyła swoją subiektywną, rozszerzoną i nietrafną analizę mojej wypowiedzi i zeszła ze mnie.

Pacjent powyżej wyjaśnił Ci moje intencje nader dokładnie, więc proponuję Ci poprzestać na dotychczasowych "dokonaniach".
~jamcion niezalogowany
12 stycznia 2011r. o 11:16
AMEN !! !! !! !!
~ niezalogowany
12 stycznia 2011r. o 15:55
Polecam także dr. Nareckiego, ma podejscie do dziecka i nie jest zwolennikiem ''faszerowania dziecka lekami'',
5228
#marchewa25 nieaktywny
15 stycznia 2011r. o 16:53
~ napisał(a): Polecam także dr. Nareckiego, ma podejscie do dziecka i nie jest zwolennikiem ''faszerowania dziecka lekami'',

Dziwie sie ze tacy lekarze jeszcze sa
Czy ktos sie orientuje ile kosztuje wizyta domowa dr. Nareckiego??
Jaki jest numer telefonu??
~ela niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 20:46
Proszę o opinie o dr Elżbiecie Cieśli, jakim jest pediatrą...czy ktoś ma na je temat wyrobione zdanie???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy