~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): ło matko bosko czehryńska...;D
czytam o wyjściu na ''konsumpcję sztuki'' więc od razu wiem że napisał to wybitny ''smakosz sztuki''...;D
Musisz uaktywnić swoje kubki smakowe , bohema się z tym rodzi , my prości oglądacze musimy zrobić to ręcznie .
Nasz Artysta to taki doktor Jekyll i pan Hyde , tu ptaszka sfotografuje , tu listka uwieczni , a po tej artystycznej uczcie , bierze cen*zors*kie nożyce i ciach, ciach, ciach.!
Zastosowana autokorekta
~~Słomkowa Sałata napisał(a): ło matko bosko czehryńska...;D
czytam o wyjściu na ''konsumpcję sztuki'' więc od razu wiem że napisał to wybitny ''smakosz sztuki''...;D
~~Słomkowa Sałata napisał(a): robi focie i dobrze ...
dobra fotka warta złotka...tak jak żart tynfa wart...;D
ale mówiąc szczerze też lubię robić zdjęcia nadbobrzańskim ptakom....
tylko małych zwinnych rudzielców tam mało...
~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): ło matko bosko czehryńska...;D
Musisz uaktywnić swoje kubki smakowe , bohema się z tym rodzi , my prości oglądacze musimy zrobić to ręcznie .
Nasz Artysta to taki doktor Jekyll i pan Hyde , tu ptaszka sfotografuje , tu listka uwieczni , a po tej artystycznej uczcie , bierze cen*zors*kie nożyce i ciach, ciach, ciach.!
Gdyby moderatorem nie był naczelnik, to pewnie ktoś by sobie już wyciął ten komentarz. Ja po cieplych słowach nt. Experta ibm zostalam zbanowana i podsumowana "chamstwem" natychmiast. To pisałam ja, nie jarząbek, a komentarz wygenerowałam bez AI-ajajajajajajajaj :D
Zastosowana autokorekta
~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): ło matko bosko czehryńska...;D
Gdyby moderatorem nie był naczelnik, to pewnie ktoś by sobie już wyciął ten komentarz. Ja po cieplych słowach nt. Experta ibm zostalam zbanowana i podsumowana "chamstwem" natychmiast. To pisałam ja, nie jarząbek, a komentarz wygenerowałam bez AI-ajajajajajajajaj :D
Zastosowana autokorekta
Jak wyciął , jak wyciął , skoro prawdziwa sztuka krytyki się nie boi , a nasz wycinacz to Artysta przecież.
~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): robi focie i dobrze ...
Ja takze sobie fotografune, ale jakos nikt mi wystawy nie organizuje, zwlaszcza poza powiatowymi układami. Więc może zastanów się nad jakością lub promocją swojego urobku, to i o tobie przeczytamy. Moje zdjecia wiszą na moich scianach, nie mam nawet fejsa czy insta by sie nimi "popisywać", więc mnie nie boli, że zdjecia tego fotografa gdzieś zawisły. Zwlaszcza, ze zdjecia są "o czyms", a nie kolejne fotografie portretowe, sensualne czy sportowe...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): robi focie i dobrze ...
Ja takze sobie fotografune, ale jakos nikt mi wystawy nie organizuje, zwlaszcza poza powiatowymi układami. Więc może zastanów się nad jakością lub promocją swojego urobku, to i o tobie przeczytamy. Moje zdjecia wiszą na moich scianach, nie mam nawet fejsa czy insta by sie nimi "popisywać", więc mnie nie boli, że zdjecia tego fotografa gdzieś zawisły. Zwlaszcza, ze zdjecia są "o czyms", a nie kolejne fotografie portretowe, sensualne czy sportowe...
wiesz co?
kiedy ci odpowiedziałem to szybko wycięto tu mój post ....
ten gdzie coś pieprzyłaś o interpunkcji...a to to czym niby jest?...jak mam to ''skonsumować''? ;D
'' np. nie umiesz w interpunkcję,''
teraz wysilasz się na drugi post i nadal trudno cię zrozumieć a co dopiero ''konsumować'' ;D
co to jest ''promocja UROBKU''? jakiego?
gdzie ja napisałem że mnie boli to że zdjęcia gdzieś tam wiszą?...a niech wiszą tam nawet latami...
więc myśl co piszesz i nie podniecaj się tak ...''konsumpcjo''...;D
Odpowiedz dotyczyła~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłota Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): robi focie i dobrze ...
wiesz co?
kiedy ci odpowiedziałem to szybko wycięto tu mój post ....
ten gdzie coś pieprzyłaś o interpunkcji...a to to czym niby jest?...jak mam to ''skonsumować''? ;D
'' np. nie umiesz w interpunkcję,''
teraz wysilasz się na drugi post i nadal trudno cię zrozumieć a co dopiero ''konsumować'' ;D
co to jest ''promocja UROBKU''? jakiego?
gdzie ja napisałem że mnie boli to że zdjęcia gdzieś tam wiszą?...a niech wiszą tam nawet latami...
więc myśl co piszesz i nie podniecaj się tak ...''konsumpcjo''...;D
Tyyy... ale coś ci sie rozdwoiły pseudonimy, bo moja wypowiedz dotyczyla Słomkowej Sałaty, ktora robi zdjecia nadbobrzanskim ptaszkom, ale tęskni za sławą i jakimś rudym :)))