Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~księżniczka niezalogowany
4 sierpnia 2012r. o 21:25
agak napisał(a): Z tego co pamiętam to przyjmuje we wtorki w przychodni w Bolesławcu od godz. 7 do bodajże 11-12

W soboty przyjmuje w swoim gabinecie Nowogrodziec ul. Lipowa (za ośrodkiem) od 10-13 koszt wizyty to 70-100 zł.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
657
#agak nieaktywny
4 sierpnia 2012r. o 21:50
w Bolesławcu przyjmuje za darmo :)

www.agakryspin.com
~oliwkowa_oliwka niezalogowany
5 sierpnia 2012r. o 0:18
Dziewczyny co powiecie o Dr. Bartkowiaku?

Mam PCO i zastanawiam się czy jest to odpowiedni lekarz, choć większych zastrzeżeń nie mam...
~ niezalogowany
5 sierpnia 2012r. o 10:39
W Bolesławcu nie ma dobrego ginekologa, który pomógłby wyleczyć PCO radzę udać się do Wrocławia a najlepiej zacząć od endokrynologa, który zdiagnozuję przyczynę PCO a potem dopiero przepiszę leki
~rr niezalogowany
5 sierpnia 2012r. o 16:08
Pro Femina Lubin Daleko ale warto::)
~viki44 niezalogowany
5 sierpnia 2012r. o 16:53
~oliwkowa_oliwka napisał(a): Dziewczyny co powiecie o Dr. Bartkowiaku?

Mam PCO i zastanawiam się czy jest to odpowiedni lekarz, choć większych zastrzeżeń nie mam...

ja mam stwierdzone pco i niedoczynnosc tarczycy,jestem pod stala kontrola endokrynologa i ginekologa.Zaczelam leczenie u doktora Bartkowiaka narazie drugi miesiąc.na efekty trzeba czekac conajmniej pół roku.jak narazie u mnie bez zmian
~ niezalogowany
5 sierpnia 2012r. o 21:18
Witam.Mam pytanie co do szpitala w Złotoryi-jakie znieczulenie podają w tym szpitalu podczas cesarskiego cięcia ogólne czy w kręgosłup ??? proszę o odpowiedź :)
~ niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 20:41
Proszę - Jeka czy Horbanowicz do której lepiej się zgłosić z problemami kobiecymi. I proszę o informację gdzie te panie dokładnie przyjmują i kiedy.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza