Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Elka niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 12:23
ja miałam miesiączki co 3 miesiące i właśnie urodziłam drugie dziecko. ale też przeprowadzałam wywiady z rózymi lekarzami, czy to OK, Zosik w Zgorzelcu stwierdził, że mam jajniki typu PCO, z tym, że ten chciał mnie leczyć na bezpłodnośc różnymi metodami a koncząc na in vitro. Pawlik miał rację, dał luteinę, miesiączki wtedy były co miesiąc i zaraz zaszłam w ciąże.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~:) niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 14:13
Witam!
Nie uważam, że Pawlik to zły lekarz świadczyc o tym może fakt, że chodzę do niego już 12 lat. Gdybym była w ciąży to na pewno poszłabym tylko do niego. Problem w tym, że mi również przepisał luteinę ostatnio i ona wywołała mi miesiączkę, ale jednorazowo. od jej zażywania minęło ponad pół roku i nic. Słyszałam w jednym z programów TV, że jak znana jest przyczyna nieregularnej miesiączki to można to wyleczyc. Chciałabym wziąc raz lek, dzięki któremu już zawsze miałabym regularnie miesiączkę a nie sztucznie ją ciągle wywoływac. Stąd też moje wcześniejsze pytania. Nie należę do osób, które wynajdują sobie choroby, ja tylko chciałabym, żeby mnia ktoś dokładnie zbadał i powiedział jasno dlaczego mam taki problem, skąd to się wzięło i jak to wyleczyc żeby było dobrze. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie moim problemem
~ niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 14:25
Dlatego Ci prędzej napisałam o doktorze Kukule , bo miałam identyczny problem :)
A wywoływanie co miesiąc i do tego niepewność, czy to ciąża czy znowu jakieś zaburzenia, bywa męczące .
~ niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 17:54
ja polecam dr.Chome,może czasami jest arogancki i niemiły ale zna się na rzeczy i potrafi pomóc
~hmm niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 18:20
ja polecam Bartkowiaka. Doświadczony, w miarę miły,( nie chodzi o to żeby iść do lekarza i opowiadać sobie kawały tylko skorzystać z usług medycznych), można o wszystkim porozmawiać.
~ niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 18:54
Ja polecam ordynatora ze Zgorzelcca - Pana Pawełkiewicza. Zna się na rzeczy, jest świetnym fachowcem i bierze mniej niż "koledzy" z Bolesławca.
~bogna niezalogowany
4 czerwca 2012r. o 16:45
Witam
Czy ktoś może się orientuje gdzie i w jakie dni przyjmuje pani dr Kaczurowska?
Z góry dziękuje za odpowiedz
~była niezalogowany
4 czerwca 2012r. o 18:50
~ napisał(a): ja polecam dr.Chome,może czasami jest arogancki i niemiły ale zna się na rzeczy i potrafi pomóc

nigdy w życiu.
Wszystko jest fajnie, jak nie ma problemu. Gdy pojawia się problem, ten pan sobie po prostu nie radzi. Wina natury!
Urodziłam zdrową córkę, tylko dlatego, że byłam w szpitalu na podtrzymaniu. Przez dłuższy czas. On problemu nie widział, aż bóle brzucha zapędziły mnie do szpitala.
Nie polecam!
REKLAMA Nowe domy!