Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~aga niezalogowany
4 listopada 2012r. o 22:36
Doktor Kukuła jest nie tylko dobrym specjalistą ale też wspaniałym człowiekiem, może jego gabinet nie jest tak wystawny jak innych naszych cudownych lekarzy, ale nie o urodę tu chodzi ale o fachowość i podejście do pacjenta. USG bardzo nowoczesne i dokładne w mojej drugiej ciąży wielość dziecka praktycznie idealnie określił, zawsze miły i uprzejmy, przełamuje dystans między pacjentem i lekarzem, nie patrzy na zegarek, potrafi doradzić i porozmawiać no i przede wszystkim słucha. Jedyny mankament to to że pracuje w Zgorzelcu a tam żelazną ręką rządzi ordynator i niestety nikt więcej nie ma za bardzo na oddziele nic do powiedzenia.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ja niezalogowany
5 listopada 2012r. o 8:54
hej.Słuchaj szukasz dobrego specjalisty moge polecic znakomitego ale nie w bolcu,LUBIN ma swoja klinikeę jest naprawde Bdobry moge tylko jego polecic
~meg niezalogowany
5 listopada 2012r. o 9:33
ile kosztuje usg 3D u Chomy?
8899
#tweety nieaktywny
5 listopada 2012r. o 9:55
~ napisał(a): Dr Jeka też ma 3d na osiedlu kwiatowym

wątpie żeby na aparacie z 2000roku miała 3d.nigdy mi nawet nie zaproponowała 3d

Zmoderowano 28.12.2012 godz.18:02 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~aga niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 13:21
czy możecie mi powiedzieć czy można w jakiś sposób zarejestrować się do dr Kukuły w jakich godzinach jest rejestracja i pod jakim numerem tel
~a.s niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 17:06
zgubiłam num ze swojego telefonu ale w necie jest takie info
Informacje podstawowe
Zakres działalności

Gabinet ginekologiczny w Bolesławcu.

REJESTRACJA TELEFONICZNA 698 940 059
W GODZINACH 16:00 - 20:00
OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU

BEZ REJESTRACJI PON., ŚR., PT. PO 18:00

USG 4D, COLOR DOPPLER, KTG

2924
#Anonim2924 nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 17:26
USG 3d 200 zł kosztuje w Feminie w Lubinie na Kilińskiego wraz z kompletem badań prenatalnych jeśli prywatnie. Na NFZ darmo, jedynie nagranie DVD 50 zeta.

Dopisane 28.12.2012r. o godz. 17:12:

Darmo i od razu, bez czekania.

Dopisane 28.12.2012r. o godz. 17:26:

Dodam jeszcze że w Feminie jak w Leśnej górze u Burskiego choć trafniej byłoby napisać w tym przypadku "u Wójcika" :-)

Pozdrawiam przyszłe Mamy

[img=1356712011_34z6lmf.jpg]
~mnat niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 18:09
równiez polecam dr Kukułę. Profesjonalista z powołaniem. Dobry człowiek, każdej pacjentce poświeca tyle czasu il;e trzeba, jak chodziłam w ciązy to każda wizyta trwała min pół godziny bardzo szczegółowy zawsze komplet badań wszystko mówi, nie trzeba go ciągnąc za język. bardzo polecam! i ma najnowszy sprzęt. Jedyny minus to koszt wizyty 140 zł:(
REKLAMA Nowe domy!