Ooo właśnie. Mi też zależy na Waszej opinii na ten temat:)
Mam zamiar zrobić wlasnie kuchnie na wymiar. Gdzie robią solidnie i w miare z przystępną ceną?
Bylam w Elbem na razie i w jestem zadowolona z doradztwa i obslugi, tylko troszke cena przeraza. Korzystał ktos z ich uslug?
Jak chodzi o firmy to strasznie dużo pieniędzy wołają :/ za te pieniądze to można zrobić dwie szafy wnękowe i dwie kuchnie :)
Osobiście znalazłam małą firmę która robi solidnie i tanio,przyjeżdżają,doradzają,wymierzają,robią projekty ...naprawdę POLECAM! jak ktoś chętny to podaje nr tel. 668373924
polecam brw na staroszkolnej cena przystepna solidne wykonanie niema problemu z gwarancją firma nie upadnie albo nazwy nie zmieni jak co niektórzy garazowcy bolesławieccy naprawde godni polecenia a co do szaf wnekowych najtaniej w okolicy 609-216-613 polecam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.