~blelo napisał(a): Brw to zwykłe meble na najtanszych podzespolach. W sumie zle nie wygladaja, dobre i tanie. Jezeli chodzi o gorna polke to wfm na Komuny Paryskiej. Sam mam kuchnie z bojaru i z jakosci mebli nie jestem zadowolony. Tandetne fronty - mdf lakier, ktore maja strukture jak skorka od pomaranczy, no coz chcialem niedrogo, teraz zaluje. Polecam meble kuchenne od Polańskiego 2 sklepy przed rowerowym shimano na Prusa, znajomy kupil i bardzo mi sie podoba (na hetishu).Pojęcie jednak masz blade bo wszystkie zawiasy w meblach BRW są firmy HETISH (nawet w skrzyniówce). Poza tym prowadnice i budowa szuflad do wyboru wg. zasobności portfela. Fronty podobnie. Prawdą jest tylko to, że cena warunkuje jakość podzespołów ale!... trzeba się znać by nie dać się oszukać garażowcom.
~Piotr napisał(a):~blelo napisał(a): Brw to zwykłe meble na najtanszych podzespolach. W sumie zle nie wygladaja, dobre i tanie. Jezeli chodzi o gorna polke to wfm na Komuny Paryskiej. Sam mam kuchnie z bojaru i z jakosci mebli nie jestem zadowolony. Tandetne fronty - mdf lakier, ktore maja strukture jak skorka od pomaranczy, no coz chcialem niedrogo, teraz zaluje. Polecam meble kuchenne od Polańskiego 2 sklepy przed rowerowym shimano na Prusa, znajomy kupil i bardzo mi sie podoba (na hetishu).Pojęcie jednak masz blade bo wszystkie zawiasy w meblach BRW są firmy HETISH (nawet w skrzyniówce). Poza tym prowadnice i budowa szuflad do wyboru wg. zasobności portfela. Fronty podobnie. Prawdą jest tylko to, że cena warunkuje jakość podzespołów ale!... trzeba się znać by nie dać się oszukać garażowcom.