Miałem dokładnie to samo, bowiem czekałem na wymianę drzwiczek 3 miesiące u huberta. Załatwiłem to sam w innej firmie, zapłaciłem niewiele ale mam chociaż już problem z głowy. A generalnie wszędzie jest tak, że najpierw zachwalają, a później dopiero widać ile w tym prawdy. Ceny też są przeróżne, więc tak jak już wspomnieli inni najlepiej samemu pojeździć i popytać. Niedawno zamówiłem szafę w meblowym pod placem zabaw oli. Poszedłem z polecenia bo słyszałem, że chłopaki też fajnie robią i są od niedawna na rynku. Obecnie czekam na montaż i się okaże co i jak
Podsumowując nikt nic konkretnego nie napisał.Co ma oznaczać hasło ,,przystępna" ,,rozsądna" cena ciężko napisać konkretnie jaka cena za co .Trudno mi określić czy 14 szafek na podwyższonym cokole z cichym domykaniem z kuchenką i zmywarką w zabudowie z listwami blatami i uchwytami za prawie 9tyś to dużo czy mało. Jeśli chodzi o żywotność to wiadoma sprawa że za takie pieniądze można liczyć tylko na sklejke i czy warto jest inwestować 1/3 ceny w ograniczniki szyny i zawiasy z gwarancja na 15-25 lat skoro szafki nie wytrzymają połowy tego czasu ciekawi mnie czy nie ma przyzwoitych mebli w granicach 5tyś
Sa. Kup w ikei. Ja takie mam i nie narzekam. Maja juz 4 lata i nic sie nie dzieje. okucia i blat maja 25 lat gwarancji, hamulce na zawiasach i szyfladach tak samo.montaz jest przedszklnie prosty i kaska zaoszczedzona. jak ktos ma kase to se zamowi ekipe z ikei i ma meble postawione . w firmach kuchennych w bolesławcu za kazda dziure w blacie wolali sobie 50 zl czy to pod zlew czy pod kuchnie.Na orlej jak zapytalem sie o gwarancje to zrobili baranie oczy no moze 2 lata tak powiedzial pan wlasciciel.nastepny + ikei jest taki ze jak sie wam znudza dzwiczki czy blat jedziemy do ikei kupujemy drugie i montujemy w stare miejsce.a i na stronie ikei jest program do projektowania mieszkania .
Odradzam MEBBUD na Orlej 6. Umawiają się na montaż i albo się spóźniają godzinę, albo nie przychodzą wcale. Podczas montażu porysowanli mi skrzydła frontu zewnetrznego garderoby i powiedzieli - przepraszam. Po jednym dniu użytkowania garderoby wypadły uchwyty i miały być na drugi dzień przyklejone, ale "zapomnieli" przyjechać na umówioną godzinę. Dobrze, że nie zamówiłam u nich kuchni i dużej garderoby, bo nie przeżyłabym takiego partactwa i braku poszanowania mojego czasu i mnie jako klienta.
nie wierzę ,że blaty mają taka długą gwarancję.jakiej produkcji są?ikea jest firmą szwedzką,o ile się orientuję szwedzi nie robią własnej płyty meblowej ani blatów.ikea w polsce najprawdopodobniej sprzedaje meble od producentów z polski,albo tańszych chin,każdy produkt sprzedawany w polsce przez korporacje zachodnie ma pochodzenie rodzime albo azjatyckie.tak jak np.adidas(made in malesya).blaty nawet w gerlitz maja gwarancję 2 lata.polecie kogoś konkretnego(mebbud i bodzio odpada,ikea również ponieważ potrzebuję meble konkretne,a jak będe musiał sam zmontować to już nie będzie konkret),z montażem ,ale żeby było konkretnie ,nie jak piszą u huberta fajnie,niedrogo ale zawsze coś nieskończone.potrzebuję zamontować ,pożegnać się z firmą i nie wracać więcej do tematu.Mieszkam za granicą,przyjeżdżam 2 razy do roku i nie chcę wkurzać się ,że jest coś nie tak.
W Bleku nic wiecej nie kupie przez tego lysego starego sprzedawce co chyba za kare tam pracuje. Paskudny prostak po podstawowce nadaje sie do kopania rowow a nie pracy z ludzmi. Nie wiem kto zatrudnia takich sfrustrowanych aroganckich typow ale nie moze sie wiele roznic.
Witam. Mogę sokojnie polecić firmę HDM. Miesiąc temu zamontowali mi kuchnię i nie mam zastrzeżeń. Wiarygodni, terminowi, można projektować i kontaktować się meilowo. Jeśli ktoś chce wiecej informacji to proszę dzwonić 604 620 874, mozna kuchnię obejrzeć.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.