Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~~Maciejek niezalogowany
28 lutego 2012r. o 22:32
Miałem dokładnie to samo, bowiem czekałem na wymianę drzwiczek 3 miesiące u huberta. Załatwiłem to sam w innej firmie, zapłaciłem niewiele ale mam chociaż już problem z głowy. A generalnie wszędzie jest tak, że najpierw zachwalają, a później dopiero widać ile w tym prawdy. Ceny też są przeróżne, więc tak jak już wspomnieli inni najlepiej samemu pojeździć i popytać. Niedawno zamówiłem szafę w meblowym pod placem zabaw oli. Poszedłem z polecenia bo słyszałem, że chłopaki też fajnie robią i są od niedawna na rynku. Obecnie czekam na montaż i się okaże co i jak
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klientka niezalogowany
29 lutego 2012r. o 10:38
Podsumowując nikt nic konkretnego nie napisał.Co ma oznaczać hasło ,,przystępna" ,,rozsądna" cena ciężko napisać konkretnie jaka cena za co .Trudno mi określić czy 14 szafek na podwyższonym cokole z cichym domykaniem z kuchenką i zmywarką w zabudowie z listwami blatami i uchwytami za prawie 9tyś to dużo czy mało. Jeśli chodzi o żywotność to wiadoma sprawa że za takie pieniądze można liczyć tylko na sklejke i czy warto jest inwestować 1/3 ceny w ograniczniki szyny i zawiasy z gwarancja na 15-25 lat skoro szafki nie wytrzymają połowy tego czasu ciekawi mnie czy nie ma przyzwoitych mebli w granicach 5tyś
~Obozowicz niezalogowany
29 lutego 2012r. o 14:46
Sa. Kup w ikei. Ja takie mam i nie narzekam. Maja juz 4 lata i nic sie nie dzieje. okucia i blat maja 25 lat gwarancji, hamulce na zawiasach i szyfladach tak samo.montaz jest przedszklnie prosty i kaska zaoszczedzona. jak ktos ma kase to se zamowi ekipe z ikei i ma meble postawione . w firmach kuchennych w bolesławcu za kazda dziure w blacie wolali sobie 50 zl czy to pod zlew czy pod kuchnie.Na orlej jak zapytalem sie o gwarancje to zrobili baranie oczy no moze 2 lata tak powiedzial pan wlasciciel.nastepny + ikei jest taki ze jak sie wam znudza dzwiczki czy blat jedziemy do ikei kupujemy drugie i montujemy w stare miejsce.a i na stronie ikei jest program do projektowania mieszkania .
~Beata niezalogowany
29 lutego 2012r. o 20:40
Odradzam MEBBUD na Orlej 6. Umawiają się na montaż i albo się spóźniają godzinę, albo nie przychodzą wcale. Podczas montażu porysowanli mi skrzydła frontu zewnetrznego garderoby i powiedzieli - przepraszam. Po jednym dniu użytkowania garderoby wypadły uchwyty i miały być na drugi dzień przyklejone, ale "zapomnieli" przyjechać na umówioną godzinę. Dobrze, że nie zamówiłam u nich kuchni i dużej garderoby, bo nie przeżyłabym takiego partactwa i braku poszanowania mojego czasu i mnie jako klienta.
~dyzio niezalogowany
3 marca 2012r. o 23:02
nie wierzę ,że blaty mają taka długą gwarancję.jakiej produkcji są?ikea jest firmą szwedzką,o ile się orientuję szwedzi nie robią własnej płyty meblowej ani blatów.ikea w polsce najprawdopodobniej sprzedaje meble od producentów z polski,albo tańszych chin,każdy produkt sprzedawany w polsce przez korporacje zachodnie ma pochodzenie rodzime albo azjatyckie.tak jak np.adidas(made in malesya).blaty nawet w gerlitz maja gwarancję 2 lata.polecie kogoś konkretnego(mebbud i bodzio odpada,ikea również ponieważ potrzebuję meble konkretne,a jak będe musiał sam zmontować to już nie będzie konkret),z montażem ,ale żeby było konkretnie ,nie jak piszą u huberta fajnie,niedrogo ale zawsze coś nieskończone.potrzebuję zamontować ,pożegnać się z firmą i nie wracać więcej do tematu.Mieszkam za granicą,przyjeżdżam 2 razy do roku i nie chcę wkurzać się ,że jest coś nie tak.
~Artu niezalogowany
4 marca 2012r. o 1:01
W Bleku nic wiecej nie kupie przez tego lysego starego sprzedawce co chyba za kare tam pracuje. Paskudny prostak po podstawowce nadaje sie do kopania rowow a nie pracy z ludzmi. Nie wiem kto zatrudnia takich sfrustrowanych aroganckich typow ale nie moze sie wiele roznic.
~ig niezalogowany
16 marca 2012r. o 18:08
A jak w neomeblach to wygląda?
2398
#gosiabol nieaktywny
16 marca 2012r. o 19:08
Witam. Mogę sokojnie polecić firmę HDM. Miesiąc temu zamontowali mi kuchnię i nie mam zastrzeżeń. Wiarygodni, terminowi, można projektować i kontaktować się meilowo. Jeśli ktoś chce wiecej informacji to proszę dzwonić 604 620 874, mozna kuchnię obejrzeć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.