Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~Henryk niezalogowany
17 marca 2012r. o 8:58
Jak dla mnie MEBLIDEA , chłopaki przyszli w jeden dzien wszystko zamontowali i jestem zadowolony Polecam !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jadwiga niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 11:49
Polecam sklep Petrus staszica 11, mała zaliczka robią w terminie i dobre cenny
~~Maciejek niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 18:48
U mnie juz szafa stoi i jestem naprawde z niej zadowolony. Zrobili mi tak jak chciałem i choć szukałem to nie było do czego sie przyczepić. I na dodatek jeszcze dobrze po sobie posprzątali ;) szkoda tylko, że okien też nie chcieli pomyć :P Ale chłopaków z "Meblidea" moge z czystym sumieniem polecic bo są naprawde solidni (z resztą poszedłem tam z polecenia od znajomych).
~$tolarz niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 20:24
~~Maciejek napisał(a): U mnie juz szafa stoi i jestem naprawde z niej zadowolony. Zrobili mi tak jak chciałem i choć szukałem to nie było do czego sie przyczepić. I na dodatek jeszcze dobrze po sobie posprzątali ;) szkoda tylko, że okien też nie chcieli pomyć :P Ale chłopaków z "Meblidea" moge z czystym sumieniem polecic bo są naprawde solidni (z resztą poszedłem tam z polecenia od znajomych).
Jasne!
~NEO...SYF niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 20:39
Chcieliśmy wszystkich ostrzec przed pseudo firmą NEOMEBLE w Bolesławcu koło Carefurra. Szefowa Kłamie, obsługa ściemnia! Pieniądze zostały przelane 4 miesiące temu a do tej pory nie mamy mebli!!! koszmar!!! ciągle Iwonka mówi ze nie ma jakiejś szafki, blatu, uchwytu. KOSZMAR!!! Znajomi którym polecilismy tę pseudo firmę- polecilismy dlatego ze zanim wplacilismy pieniadze wydawali nam się do rany przyłóż. Znajomi dostali meble w innym kolorze!!! nie pasujący do kuchni wogóle!!! Jak oni mogą tak ludzi oszukiwać?!?! PROFESJONALNIE WYMIERZONA KUCHNIA W NEONET NIE MIESZCZĄCA SIĘ W KUCHNI. BLAT JEST ŚCIĘTY W POŁOWIE SZAFKI. 20CM ZOSTAŁO NA LODÓWKE GDZIE LODÓWKA MA 60CM.
~$tolarz niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 21:00
~NEO...SYF napisał(a): Chcieliśmy wszystkich ostrzec przed pseudo firmą NEOMEBLE w Bolesławcu koło Carefurra. Szefowa Kłamie, obsługa ściemnia! Pieniądze zostały przelane 4 miesiące temu a do tej pory nie mamy mebli!!! koszmar!!! ciągle Iwonka mówi ze nie ma jakiejś szafki, blatu, uchwytu. KOSZMAR!!! Znajomi którym polecilismy tę pseudo firmę- polecilismy dlatego ze zanim wplacilismy pieniadze wydawali nam się do rany przyłóż. Znajomi dostali meble w innym kolorze!!! nie pasujący do kuchni wogóle!!! Jak oni mogą tak ludzi oszukiwać?!?! PROFESJONALNIE WYMIERZONA KUCHNIA W NEONET NIE MIESZCZĄCA SIĘ W KUCHNI. BLAT JEST ŚCIĘTY W POŁOWIE SZAFKI. 20CM ZOSTAŁO NA LODÓWKE GDZIE LODÓWKA MA 60CM.
To idżcie ludzie do normalnego stolarza a nie do tych firm które najbardziej się reklamuje . Przecież najbardziej reklamują się ci co nie mają co robić lub się nie znają na robocie , albo ci co mają zbyt wiele kasy ,chociaż wtych czasach nie znam takich .
~NEO...SYF niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 21:10
ha, zebym ja to wiedzial wczesniej! teraz to dopuki nie bede mial wszystkich mebli zamontowanych to napewno nie wplace pieniedzy. Niestety czlowiek czasami uczy się na błedach...
Teraz to juz nie ma po co isc do innego "sklepu". Chcialbym przestrzec innych, bo nie tylko nas wystrychneli na dutka :(
A miało być tak pięknie, tacy mili byli i co?! Aż mi sie płakać chce. Jednak bardziej współczuje klientom upadłej Jagody którzy wogóle nic nie dostali. Wydaje mi sie ze to ci sami własciciele...
~magda niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 21:12
Co do NEOMEBLE to zgadzam sie w 100%. zamowilam tam szafe na wymiar, zaplacilam zaliczke przywiezli jakies elementy, dostali reszte kasy za szafe (moj blad, wy nigdy nie dawajcie kasy przez wykonaniem zlecania). Nastepnego dnia mial bylo byc montowanie szafy, ale niestety pan montarzysta gdzies zaginal szefowa przepraszala ale nic sie nie dalao zrobic, kolejnego dnia przyslala nam jakis panow ktorzy 1 RAZ mieli montowac szafe :) byli calkiem zieloni, okazalo sie wtedy tez ze do szafy brakuje 60% elemntow i ze szafa bedzie w poniedzialek juz na pewno, ale w poniedzialek wtorek srode czwartek piatek sobie niedziele poniedzialek wtorek i srode ciagle cos wypadalo i nie mozna bylo dokonczyc montowania :D w piatek przyszli panowie zaczeli montowac ale okazalo sie ze elementy sa za duze i ze trzeba je obciac :D i szafa bedzie za kilka dni :D Pani Iwona tylko umiala przepraszac i nic wicej, szefowa tak samo, robotnicy nie w temacie. Narazie szafa stoi zobaczymy jak dlugo ;) Ale odradzam zwlaszcza jak komus zalezy na czasie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.