Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~cholernick niezalogowany
30 października 2013r. o 3:24
mebbud orla 6 koło concordi,wysoka jakość za rozsądną cenę,polecam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
30 października 2013r. o 9:39
IKEA Wrocław.
~klient niezalogowany
30 października 2013r. o 9:54
legnica jest ok.
~ niezalogowany
30 października 2013r. o 14:54
ikea??????to samo znajdziesz na targowisku na jelonigórskiej,w zyciu bym nie kupiła w ikei mebli,jeden zakup-wydanie kasy nauczyło mnie rozumu
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 12:26
Mebbud. Od środka to wygląda tak: aby tylko klient dał zaliczke a później będziemy się martwić, zamówiłeś kolor wenge otrzymasz kasztana bo klient się nie zna a akurat to było na stanie, zamówiłeś mebel z szufladą blum dostaniesz z zamiennikiem a zapłacisz jak za blum, tak samo jest z kuchnia, zapłacisz za blum a później ci wmówią że ustalone było co innego. Czas realizacji przekracza wszystkie normy, czas montażu i jakość - amatorka! Brak porządnych narzędzi, tępe tarcze i noże do cięcia. Następna sprawa reklamacje - na wymiane witryny czeka sie prawie rok i to z łaską, nie odbierają telefonów... Czasem lepiej zapłacić więcej i uniknąć problemów i nerwów. Tylko znajomi tych panow z mebbudu daja pozytywne opinie, zadowolonych klientów jest garstka.
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 12:32
Ja zadowolony jestem z firmy "meblers" ul. Mickiewicza(za tunelem pod eko). Robiłem sporą kuchnie, dwie szafy i komody. Profesjonalne podejście do klienta, terminowość, jakoś wykonania. Cena do jakości wykonania-bardzo dobra wg mnie. Szczerze moge polecić.
~budowa niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 13:19
Z MOJEGO DOŚWIADCZENIA:

Nie polecam Eurokuchni Grzegorz Mróz - w salonie wszystko wygląda bardzo ładnie, niestety na meble czeka się bardzo długo, kasę płaci się przy zamówieniu 50% przy przyjściu mebli/sprzętu 50% a później okazuje się że czegoś jeszcze brakuje lub coś nie gra kasa zapłacona i pół roku nerwów. Mimo wysokiej ceny mebli materiały są słabe, montaż też nie jest za profesjonalny na odczep się. Radzę też 100 razy przemyśleć projekt i otwieranie szafek, rodz. uchwytów, materiał na fronty, materiał na blat (najlepiej z kamienia).

Kolejna firma na którą trzeba uważać to Mebbud. Mimo złożenia zamówienia i czekania potrafią zrobić co innego, nie tak, nie ten wymiar, okleina itd. Porównując ceny to też nie jest tanio.
~oboozowicz niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 13:45
Ci co narzekają na ikee to chyba nie mieli nigdy do czynienia. Nochyba ze skupia luzko za 200 zl i oczekują bóg wie czego
Mam cala kuchnie i nie narzekam
Spytam się ile te wasze firmy dadzą wam gwarancji? SprawdCie sobie w ikei na krainy dożywotnia, okucia mebli 25 lat na garnki 15 o reszcie nie wspomne. Serwis gwarancyjni tez ok.dla ikei plyty meblowe pochodzą z polski.koldry szyje Trzebień. Ogarnijcie temat a potem się wypowiadajcie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!