Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

116
#moderator nieaktywny
3 sierpnia 2013r. o 18:07
~kłopotek napisał(a): Proszę Was o pomoc, gdzie w Bolesławcu lub okolicach zamówić szafę pod zabudowę wnęki? Jedyne doświadczenie mam z Mebbudem, ale czas oczekiwania u nich i ceny tez nienajnizsze mnie dobiły. Coś niedrogiego i solidnego, polecacie u kogoś?

~kibic napisał(a): wirma mobler na staroszkolnej. solidna i jakościowo b.dobra robota
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 sierpnia 2013r. o 18:47
Najlepiej w Uboczu za Gryfowem w stronę Lwówka
11240
#Marta25 nieaktywny
29 sierpnia 2013r. o 20:57
My kupiliśmy w Zielonej Górze, kawałek ale się opłacało przejechać.
10375
#WatchWinder nieaktywny
3 września 2013r. o 23:10
Witajcie. Mam zamiar w kuchni, w której meble pod zabudowę były już wraz z kupnem mieszkania, zamontować zmywarkę ale wiąże się to z przeróbkami mebli. Kogo polecacie do kuchni na wymiar w Bolesławcu lub niedalekich okolicach? Dzięki z góry.
11258
#ala54 nieaktywny
3 września 2013r. o 23:47
ja zamawiałam meble na wymiar w brw, tam facet robi projekt za 100zł i jeśli się zdecydujesz to wlicza to w koszt mebli
11427
#Dariaa nieaktywny
20 października 2013r. o 11:27
My będziemy remontować korytarz na wiosnę, też szukam kogoś solidnego kto robi szafy wnękowe.

Dopisane 20.10.2013r. o godz. 11:27:

A ile u nich się czeka na szafę od zamówienia?
~Wiola niezalogowany
20 października 2013r. o 13:31
Polecam meblidea!!!
Jako jedyni zaprojektowali i wykonali nam meble jakie chcieliśmy. Pełne dopasowanie do potrzeb klienta nie wciskanie czegoś co jest tandetne. Projekt wyspy okazał sie tym czego oczekiwalimy co jak sie okazało dla innych salonów nie było takie oczywiste. Wszystko zgodnie z umowa w terminie i omowionej wcześniej cenie.
~lucek niezalogowany
29 października 2013r. o 20:33
Chłopaki przenieśli się z ul.Mickiewicza na Garncarską,dalej robią solidne szafy i kuchnie ale trzeba trochę poczekać .Kuchnię i szafę w przedpokoju robili mi rok temu ,do tej pory jak nowe,poleciłem ich paru znajomym i każdy zadowolony.Ja czekałem 2 tygodnie,teraz znajomi czekali 4tyg.ale warto
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza