Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~kris niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 14:12
kuchnie,szafy wnękowe pod wymiar.szeroka gama barw.bezpłatny pomiar u klienta.tel757714499
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 15:13
www.meblecary.pl z Twardogóry.
Przyjadą, zrobią pomiary, zaprojektują - polecam !
Rzetelna i słowna firma.
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 20:03
~kris napisał(a): kuchnie,szafy wnękowe pod wymiar.szeroka gama barw.bezpłatny pomiar u klienta.tel880824811
~bartek niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 20:14
same reklamy firm które nie chcą się ujawnić podają tylko nr.telefonu i koniec a jak będzie reklamacja to szukaj wiatru w polu,lub firma z twardogóry ,rozumiem ,że przyjedzie pomierzy,zaprojektuje i wyceni a jak cena nie będzie pasowała,to co zwrot kosztów podrózy i delegacja czy do widzenia starczy
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 20:27
Ja z meblecary już dwa razy korzystałem.
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 20:34
to muszą robić trwałe mebelki,bo ja mam meble 10letnie i dalej wyglądają extra
~ niezalogowany
6 stycznia 2014r. o 11:51
A nie przyszło Ci do głowy, że przeprowadzałem się kilka razy czy to takie jakieś ograniczenie ?
~ niezalogowany
7 stycznia 2014r. o 22:00
polecam meblidea z ul.garncarskiej,wcześniej byli na mickiewicza .chłopaki sami mierzą ,projektują ,wykonują i montują.Nie są z pierwszej łapanki ,znają się na rzeczy, bo pracowali w kilku firmach ,teraz działają sami.Poleciła mi ich kuzynka u ,której robili garderobę i komody,u mnie zrobili kuchnię i szafę wnękową.Ładne mebelki oklejone grubą okleiną a nie papierem,szafa zrobiona na nóżkach z podłogą wygląda rewelka.Mówili ,że za reklamację nie dostają kasy ale tracą ,dlatego muszą dobrze zrobić,nie kłamali.Według mnie bardzo dobra jakość za rozsądną cenę.Mogę wrzucić fotki.Ja polecam ,inni niech szukają gdzie chcą.Mam nadzieją ,że przeczytają to ,bo mają zrobić mi jeszcze drugą szafę jak zapunktuję to może zrobią taniej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza