Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~Ania niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 13:27
Polecam Spec- mebel u pana Przemka.
Naprawde solidnie, dobra cena i ciekawe pomysły na zabudowy mebli.
Robił mi kuchnie i łazienke.
Polecam w 100 %
Jak cos tel 604189515
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Polecacz niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 15:15
A ja polecam polecać polecających, bo polecając polecającego sam polecasz. I tym sposobem biznes się kręci
~zyciowy niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 5:30
Dajcie już sobie siana z tym poleceniem naciągaczy i złotych rączek. Nie ma najlepszej firmy. Każdy patrzy przez pryzmat zarobków i dla jednego meble z papieru będą super hiper a innemu i platyna nie dogodzi.
~ niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 21:20
zgadzam się z przedmówcą.ale polecam polecanych
~Basia niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 18:44
Dokladnie jestem tego samego zdanie ze nie ma firmy najlepszej. jest kilka osob ktore moga robic dobrze i sa tacy co tylko chca skasowac i wcisna nam cos co ma sie trzymac zanim nie wyjdziemy ze sklepu a pozniej zrzucic wine na zle uzytkowanie. osobiscie sie kieruje podejsciem do klienta, jakoscia i cena. Nie cierpie jak sprzedawca mnie obsluguje z łaska badz olewa bo potrzebuje tylko jedna polke dokupic. Narazie domawialam tylko szafki do starej kuchni na garncarskiej( nie pamietam nazwy ale czesto bus tam stoi przy drodze obok okien) bo cena mi odpowiadala, przywiezli mi i z samej rozmowy z nimi widac bylo ze znaja sie, a nie tylko patrza w katalog i pytaja "co Pani chce?". Nie polecam mebli z paczek poniewaz nie istnieje tam cos takiego jak REKLAMACJA mimo iz montowal to pracownik tego sklepu!!!
~tez zyciowy niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 19:11
~zyciowy napisał(a): Dajcie już sobie siana z tym poleceniem naciągaczy i złotych rączek. Nie ma najlepszej firmy. Każdy patrzy przez pryzmat zarobków i dla jednego meble z papieru będą super hiper a innemu i platyna nie dogodzi.

Wreszcie jakiś normalny głos w tym temacie. Z meblami jest tak jak w każdej branży. Weźmy takie samochody. Jeden kupi sobie "fiacika" i będzie się cieszył - bo przecież jeździ,przebieg mały, części tanie i każdemu znajomemu poleci bo przecież okazja i auto super. Oczywiście wady ma ale co to za wady, ważne że jeździ i dokładać wiele nie trzeba. Inny kupi sobie "ferrari" i będzie jęczał, to drogie było a i tak nie ma się, gdzie rozpędzić, progi zwalniające omijać trzeba i kolorów do wyboru mało bo on chciał czerwony rubinowy a ten co oferują, to jest 0,005 tonu ciemniejszy, więc z łachą kupi ale nie poleca.
I wszystko jest w miarę ok kiedy opowiada się takie rzeczy znajomym w swoim środowisku. Co innego gdy wypisuje się "obiektywne prawdy" na anonimowym forum.
~Mati niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 14:29
Chłopaki z neomebli też całkiem niezłe robią no i maja ładna Panią projektantkę :> która fajnie doradza i jak się tam troszkę przyciśnie to i rabacik można dostać :D ich stronka z zamówieniami http://www.neomeble.pl/Nasze_Realizacje-44.html
~MEBLERS niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 20:37
Polecam chłopaka z. firmy MEBLERS.. Który urzęduje na Mickiewicza 6b pod tunelem ;) zna sie na rzeczy ;) numer kontaktowy to 731 367 368 ;) (Szafy kuchnie itp.) i ma duże doświadczenie w tej branży .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.