Skontaktuj się z firmą http://www.rem-mix.com.pl/ . Bezpłatnie robią obmiar i wstępnie wyceniają. Dzięki nim mam teraz kuchnie dopracowaną w najmniejszym szczególe. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej pracy Panów. Polecam
Podaj wymiary wnęki, jakie- płyta, lustro ile drzwi. Jakie okucia. Ścianki boczne czy listwy przymykowe, wnętrze: wieszanie, bieliźniarka, szuflady, półki...
Na pewno mogą złożyć Ci ofertę tutaj.
~buka napisał(a): Skontaktuj się z firmą http://www.rem-mix.com.pl/ . Bezpłatnie robią obmiar i wstępnie wyceniają. Dzięki nim mam teraz kuchnie dopracowaną w najmniejszym szczególe. Jestem bardzo
zadowolona z profesjonalnej pracy Panów. Polecam
przyjadą z Raciborza ,żeby pomierzyć ,wycenić i za darmo?czyli mają wachę za darmo ,kupę czasu,i lubią gratis podróżować,bardzo ciekawa ,firma.Myślę ,że na naszym bolesławieckim rynku ,są również firmy które lubią jeżdzić za darmo
MEBLIDEA na Garncarskiej,nie robią za darmo ale meble są solidnie wykonane,ładnie zamontowane i bez przegięć typu 2 tygodnie póżniej,lub co innego zamówione a co innego zamontowane,cena za taką jakość bdobra,u konkurencji podobnie tylko cieńsza okleina i tandetne zawiasy,u nich zawiasy z hamulcem w cenie ,potrafią doradzić, zakupiłam meble z polecenia i jak do tej pory prawie rok jestem zadowolona.
Ja również zamawiałam meble na Garncarskiej u pana Jacka i jestem bardzo zadowolona. Cena była porównywalna jak w innych firmach, natomiast jakość wykonania dużo lepsza niż mebli, które zakupiłam w ubiegłym roku w jednym z renomowanych salonów meblowych. Firmę z Garncarskiej polecił nam znajomy męża, który był zadowolony z wykonanej usługi, a teraz po zakończeniu realizacji zamówienia w naszym domu ja również mogę stwierdzić, że firma ta jest godna polecenia innym.
Eurokuchnie najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Odradzam wszystkim. Są niesłowni i po zapłaceniu mają człowieka za nic. Nie przyjeżdżają na umowione spotkania nie oddzwaniają nie dokańczają pracy. Partacze i oszuści
Eurokuchnie najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Odradzam wszystkim. Są niesłowni i po zapłaceniu mają człowieka za nic. Nie przyjeżdżają na umowione spotkania nie oddzwaniają nie dokańczają pracy. Partacze i oszuści
~Mariusz Mac niezalogowany 23 czerwca 2014r. o 10:15
Jeśli chodzi o meble na wymiar w Bolesławcu to może salon Max Kuchnie. Ja z czystym sumieniem mogę ich polecić, ponieważ sam zamawiałem tam meble. Wykonanie profesjonalne, tutaj nie ma co mówić nawet. Są na 10 marca :] Tutaj możesz sprawdzić kim oni w ogóle są i co mają do zaproponowania: https://www.maxkuchnie.pl/ W każdym bądź razie znani są na całą Polskę, a to już wiele mówi :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.