Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~MEBLER niezalogowany
2 lutego 2014r. o 18:33
Ja polecam Meblers na Mickiewicza pod tunelem 6B
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wredny niezalogowany
2 lutego 2014r. o 18:37
a moze podacie ceny za ile wy zamawialiscie np kuchnie szafy, autor pyta gdzie najtaniej pewnie ma okreslony budzet a z wypowiedzi raczej zadnej konkretnej odp nie dostal zeby porownac ceny :P
~wredota niezalogowany
2 lutego 2014r. o 18:39
haha.. autor pyta gdzie najlepiej.. no ale coz zdarza sie :> a ceny tez sie przydadza cenna uwaga
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 14:39
jak podasz cenę to ci nie ubędzie
~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 19:55
~wredny napisał(a): a moze podacie ceny za ile wy zamawialiscie np kuchnie szafy, autor pyta gdzie najtaniej pewnie ma okreslony budzet a z wypowiedzi raczej zadnej konkretnej odp nie dostal zeby porownac cenny :P
najtaniej na manchatanie,w bodzio,itp.ale kuchnia która ma posłużyć musi kosztować bo te tanie to na krótko a potem człowiek się zastanawia dlaczego na wstępie nie dołożył paru złociszy,można kupić meble w paczkach a potem zapłacić za profesjonalny montaż tyle ,że lepiej kupić kuchnię z montażem dobrze zmierzoną i zmontowaną
~dora niezalogowany
14 kwietnia 2014r. o 16:40
Ile srednio kosztuje szafa w zabudowie na naszym boleslawieckim rynku? Podzielcie się swoim doświadczeniem
~ niezalogowany
14 kwietnia 2014r. o 18:44
~MEBLER napisał(a): Ja polecam Meblers na Mickiewicza pod tunelem 6B

Też polecam
~Ramirez niezalogowany
30 kwietnia 2014r. o 19:06
Ja zamawiałem przez internet, bo jest taniej. Na stronie http://iform.com.pl mają naprawdę bardzo fajne kompozycje i oczywiście wszystko można sobie dostosować pod własną kuchnię. Przyszło w miarę szybko - jestem bardzo zadowolony z jakości mebelków.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza