Ja mam kuchnię z EURO-KUCHNI i nie polecam! Na kuchnie nie czekałam długo - fakt, jednak montaż, kontakt z szefem tragedia. I nie prawda, że przy całym montażu jest szef. Ciągłe wracanie z poprawkami masakra jakaś. Żałuję, że nie dołożyłam i nie kupiłam kuchni wolsztyńskiej.
Zamówiłam meble w "EURO KUCHNIE" i jestem bardzo zadowolona. Kuchnia pięknie się prezentuje. Super jakość.Pracownicy wykazali anielską cierpliwość, zmieniałam projekt chyba sześć razy.Efekt końcowy fantastyczny.Polecam i dziękuję!
~ANONIMOWY niezalogowany 26 czerwca 2014r. o 17:30
Ja mam meble kuchenne z ikea.10 lat gwarancji.kuchnie aranżacje wybór na miejscu kompozycje kolory itd.znając wymiary kuchni skomponujesz kuchnie na medal samemu.nie korzystając z tych małomiasteczkowych pseudo wykonawców.polecam ikea.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.