według mnie na wymiar jest jeśli ktoś mierzy i projektuje dopasowując do pomieszczenia,forte to raczej gotowce,które trzeba dopasować samemu do pomieszczenia,i zostaja nam duże przestrzenie do ściany ,bo typowy wymiar nie pasuje.Ja zamówiłem meble w mebleidea na ul.garncarskiej,jak do tej pory wszystko ok,zobaczymy pózniej.Kontakt z firmą bezproblemowy zawsze odbierają tel.,termin mały poslizg (ale firma 2 osobowa),cena dobra jak za taką jakośc,no i przede wszystkim szef sam mierzy i montuje dlatego wiarygodnośc wieksza,bo nie ma wytłumaczenia ,że fabryka spieprzyła.polecam ,konkretni goście ,lecz termin poślizgowy,ale warto
Skoro temat jest o meblach, to może komuś przyda się moje polecenie. Chociaż nie dotyczy mebli na wymiar.
Otóż niedawno korzystałam ze sklepu meblowego http://meblezych.pl/ i muszę powiedzieć, że mimo moich obaw (kupowanie bez wcześniejszego oglądania), jestem bardzo zadowolona. Na realizację zamówienia czekałam niecałe 24h. A meble piękne!
Nie mam nic wspólnego z tą firmą, nie czerpię żadnych korzyści z reklamy, znalazłam ich w internecie, bo szukałam mebli sosnowych. Jeśli ktoś poszukuje mebli do pokoju, to naprawdę warto :-)
W razie problemów z wykonawcą mebli lub gdyby dostarczyli wam nie do końca takie jak miały być to polecam Pana Jarosława Raszczuk www.rzeczoznawca-meble.com.pl/referencje/ Szybko profesjonalnie i kłopot z głowy
Facet jest dobry ale drogi. Fakt,ze ekspertyza kuchni i salonu była szczegółowa i postawiła firmę do pionu------ ale kosztowała ponad 2000 zł. Ale zasponsorował stolarz :)
Kupiłam narożnik w jednym ze sklepów internetowych i nie dość, że sprężyny strzelają jak w starej babcinej wersalce, to jeszcze łóżko po złożeniu rozjeżdża się, a poduchy są różnej wielkości. Na pewno nie wygląda tak, jak na zdjęciach.
Na domiar złego, od ponad miesiąca walczę, aby wystawili mi dowód zakupu tego narożnika. Link do strony, aby nikt się nie nabrał: http://meblearkadius.pl/
Dlatego chciałabym wiedzieć, jak wygląda wykonanie takiej ekspertyzy? Czy gość przyjeżdża na miejsce, czy korzysta ze zdjęć i opisu przesłanego przez klienta?
I czy w ogóle opłaca się go angażować w przypadku mebla wartego około 1200 zł?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.