Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

5347
#henji nieaktywny
3 lutego 2011r. o 20:10
~waaldii napisał(a): Chce zamówić meble kuchenne pod zabudowe ,czy ktoś może mi polecić solidną firme . Pozdrawiam

EURO-KUCHNIA na Dolnych Młynach między komisem a Baderem.
Zrobią projekt, wykonają i zamontują za rozsądną cenę. Ja mam od nich meble i jestem zadowolony. Najwyższa jakość produktu i usługi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
525
#MX nieaktywny
3 lutego 2011r. o 20:14
Ja dodam tylko, że ostatnio ktoś z mojej rodziny zamawiał meble Gawin.. nie dość, że przepłacił, to przyszły wymiary nie zgodne z zamówieniem, blaty z wycięciami po zew. stronach których nie powinno być i które szpecą.. po takim zamówieniu trzeba się nieźle nagimnastykować żeby cokolwiek z tego wyszło + niezliczone kompromisy.. zawsze można oddać, reklamować itd.. ale nie każdy starszy człowiek ma na to zdrowie..
~... niezalogowany
22 lutego 2011r. o 21:56
NEOMEBLE CO O NICH SADZICIE?
6252
#deer nieaktywny
22 lutego 2011r. o 22:20
jak meble to tylko w ,,jagoda" :)
~grazka niezalogowany
23 lutego 2011r. o 8:23
Moją kuchnie robił Elbem i jestem bardzo zadowolona. Robią taniej niż inni, solidnie i montują w cenie mebli wszystkie urządzenia. Ponadto za niewielkie przesunięcie czasowe otrzymałam gratis półkę. Polecam!
~ niezalogowany
24 lutego 2011r. o 17:39
Polecam firmę SpecMebel, właściciel robi kuchnie, meble, szafy pod zabudowę...ludzie sobie go bardzo chwalą, numer do niego to:604189515, mi robił kuchnię pod zabudowę i jestem bardzo zadowolona. Solidnie i w dobrej cenie.
~ niezalogowany
24 lutego 2011r. o 17:45
szafy na Mickiewicza, wejście przez sklep z ciuchami, tanio i solidnie, a meble kuchenne koło black red white, niźle robią
~ niezalogowany
24 lutego 2011r. o 18:01
Tylko i wyłącznie Meble Jagoda, firma naprawdę uczciwa za najwyższe ceny w mieście, Masz za dużo pieniędzy zostaw je w salonie meblowym Jagoda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza