Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

5141
#krzysiek354 nieaktywny
24 lutego 2011r. o 19:23
~ napisał(a): KALWARIA ZEBRZYDOWSKA tam jest duży wybór

Czy ty człowieku z nickiem w tytule wiesz co znaczy Kalwaria Zebrzydowska to wybierz się tam i przekonaj !!

Dopisane 24.02.2011r. o godz. 19:23:

KORNIK BOLESŁAWIEC

Zmoderowano 24.02.2011 godz.20:02 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bx niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 19:04
Odświeżam forum bo jestem przed wyborem gdzie zrobić szafę wnękową .Pozdrawiam :)
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 21:50
...W ZGORZELCU JEST NOWOOTWARTY SKLEP....meble,szafy pod wymiar,bodajże na ul.Wyspiańskiego, na osiedlu,obok biedronki....:)
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 22:15
~ napisał(a): ...W ZGORZELCU JEST NOWOOTWARTY SKLEP....meble,szafy pod wymiar,bodajże na ul.Wyspiańskiego, na osiedlu,obok biedronki....:)

Bo na miejscu to niema żadnych firm nie . ??
7183
#merol nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 22:35
~bx napisał(a): Odświeżam forum bo jestem przed wyborem gdzie zrobić szafę wnękową .Pozdrawiam :)

Szafe mozna zrobic samemu; robile 2 tygodnie temu 2,5m x 2,3m wyszla mnie dokladnie 378zl w inter wszystko na wymiar wycinaja :]
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 22:36
na miejscu .. to znaczy gdzie według Ciebie ?
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 22:46
Poszukaj ,popytaj ,a znajdziesz . Akurat jestem z tej branży ,ale nie będę robił sobie auto reklamy .
~arni niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 23:35
Na pewno ODRADZAM expert kuchnie (i szafy) na ulicy Zgorzeleckiej!!! Bardzo niesłowni, nie terminowi. Co z tego, że cena na początku może się wydać atrakcyjna jak na koniec sobie jeszcze podoliczają dziwne koszty ! Ja juz czekam trzeci miesiąc by mi dokończyli szafę ! ODRADZAM !!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza