Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 15:13
~meble kuchenne napisał(a): Poniżej cytuję jeden z najrozsądniejszych wpisów na tego rodzaju "forach" niech on będzie podsumowaniem poprzednich wpisów elokwencji i kultury osobistej w naszym kraju "Gość: Gość IP: *.180.214.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.11, 21:16
To forum w 75% to zadowoleni klienci, którzy są najczęściej stolarzami/firmami i sami o sobie piszą w superlatywach - żenada!
Inna zaś "wpływowa" grupa tego forum to mega pokrzywdzeni klienci, którzy w większości przypadków nie wiedzą czego chcą i zamiast załatwić sprawnie reklamację szaleją po forach.
Może 20% zawartości tego forum jest przydatne i pomocne w zakupach czy załatwieniu stresowych sytuacji " ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Klaudia niezalogowany
31 maja 2016r. o 15:55
Szczerze polecam firmę "komfort kuchnie" z Wałbrzycha. Montowali mi miesiąc temu kuchnie z WFM linia Moelke. Mają oprócz tego jeszcze jakieś inne firmy z którymi współpracują. Kuchnia jest na najwyższym poziomie i ze względu na wykonanie i na montaż i za naprawdę niewygórowane pieniądze. Pan przyjeżdża do Bolesławca na pomiar i podpisanie umowy też. Doradza i podpowiada najlepsze rozwiązanie. Okucia solidne - Blum, wszystko wykończone w najdrobniejszym szczególe, blaty masywne i porządne. Szczerze polecam. Wyceniałam też w Bolesławcu meble WFM ale były dużo droższe - 12 tysięcy różnicy. Był u mnie też Pan w firmy Kome (z ul. Grunwaldzkiej) ale chyba zapomniał o mnie bo wyceny do dziś nie dostałam ( od listopada).
~Klaudia niezalogowany
31 maja 2016r. o 16:03
Szczerze polecam firmę "komfort kuchnie" z Wałbrzycha. Montowali mi miesiąc temu kuchnie z WFM linia Moelke. Mają oprócz tego jeszcze jakieś inne firmy z którymi współpracują. Kuchnia jest na najwyższym poziomie i ze względu na wykonanie i na montaż i za naprawdę niewygórowane pieniądze. Pan przyjeżdża do Bolesławca na pomiar i podpisanie umowy też. Doradza i podpowiada najlepsze rozwiązanie. Okucia solidne - Blum, wszystko wykończone w najdrobniejszym szczególe, blaty masywne i porządne. Szczerze polecam. Wyceniałam też w Bolesławcu meble WFM ale były dużo droższe - 12 tysięcy różnicy. Był u mnie też Pan w firmy Kome (z ul. Grunwaldzkiej) ale chyba zapomniał o mnie bo wyceny do dziś nie dostałam ( od listopada).
~meble kuchenne niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 23:20
Gratulujemy trafnego wyboru Pani Klaudyno ! Pan Adam w pełni zasługuje na taką opinię !
~ja niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 8:02
EBEM na Tysiąclecia bardzo nieterminowi, nierzetelni i niedokładni. Realizacja kuchni z montażem na raty w odstępach kilkutygodniowych. Jednym słowem - porażka.
~ niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 10:17
A taka kuchnia do 6 tysięcy bez sprzętów tylko na jedną ściane tak z 3,5 metra taki aneks to jak myślicie gdzie najlepiej. Chodzi mi o kuchnie od sufitu
~klient hubert niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 21:08
Nie polecam zdecydowanie, trzy miesiące czekania na towar i na koncu dostałem informację,że mebli nie będzię, gdzie w sklepie obiecywali i przekładali z tyg na tydzień,żenada, oszuści
~marta niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 21:52
meblidea na garncarskiej.Trzeba trochę czekać bo jest ich tylko 2,ale meble są fachowo zrobione,nie ma się do czego przyczepić.Cena konkurencyjna ale nie jak meble z paczki.Montaż i doradztwo bardzo dokładnie i sumiennie.Panowie przeważnie robią z polecenia a to świadczy ,że klienci są zadowoleni,ja również .Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.