~adam napisał(a): ~ napisał(a):
~meblidea napisał(a):
Proszę o namiary na siebie,bo jakoś nie kojarzę żeby po pomiarach nie był zrobiony projekt i wycena.Przeważnie robimy pomiary ,wycenę i projekt gratis,potem klijent wykorzystuję projekt(150pln w kieszeni)a wycena służy jako punkt startowy dla innych firm,które zrobią taniej ale nie mówią o jakości typu oklejanie,montaż grubość okleiny,płyty i blatów itp.Jak wyżej uważam ,że robi sobie pan reklamę .Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klijentów,oraz przyszłych
klijentów?! szok! jak ktoś taki jest w stanie prowadzić firmę?
jeszcze jeden Miodek,bardzo dobra opinia,brakuje takich ludzi co oceniają fachowca po błędach pisowni
~GOSIA napisał(a): Witam, zamówiłam meble kuchenne na wymiar w KOME na ul.Grunwaldzkiej.Meble bardzo ładne.Zamawiałam w maju , a meble zostały zamontowane dopiero w październiku , ponieważ źle robią pomiary.Dodam tylko ,że mam kuchnię z wykuszem.Oczywiście komputerowo wszystko wygląda ok. tylko w rzeczywistości inaczej.Przy zawarciu umowy należy wpłacić zaliczkę, a przed dostawą mebli pozostała kwotę. Faktury za meble i za sprzęt nie otrzymałam do dnia dzisiejszego,chociaż właściciel dzwonił do mnie ,że ja wystawił.Obiecał dostarczenie osobiście.Może wyśle gołębiem pocztowym :).
~..... napisał(a): Bardzo nie polecam firmy Mebbud. Obsługa nieprofesjonalna, czekać trzeba bardzo długo, gdy zbliżał się termin montażu dostałam telefon, że montażu nie będzie i muszę czekać kolejny tydzień albo zwrócą mi pieniądze. Gdy Panowie przyjechali okazało się że drzwi o szafy jeszcze nie zrobili i ze jednej brakującej szafki panowie w ogóle nie zrobią.
Chciałam zapłacić mniej ale jednak wolałabym wydać trochę więcej, ale mieć przynajmniej całe zamówienie.