Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

2084
#DANIEL76 nieaktywny
17 września 2011r. o 14:46
NEOMEBLE - meble same w sobie ładne ale montaż na początku trwał 2 dni (montażysta jest sam) a zakończenie całkowitego montażu po 2 m-cach (brakujące siłowniki,zła szafka nad okap ,brakujące blendy,niepodłączone halogeny) .
Podsumowując potrzebowali 4 dni przez okres 2 miesięcy na oddanie całej kuchni
Polecam dla ludzi o stalowych nerwach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
801
#JoanDark nieaktywny
2 października 2011r. o 19:07
~marcia napisał(a): A więc nikt mi nie powie, że nie mam racji, bo....właśnie ukończyłam wymarzony domek i dam WAM wszystkim rade- wszystkie meble na wymiar są o wiele tańsze w Gorlitz!!!! sprawdziłam!!! możecie liczyć na solidny rabat jeśli płacicie gotówką!!! a tu???? pan z salonu mnie wyśmiał jak zapytałam o rabat przy zapłacie gotówka!!!! skandal!!! aaaa i projekty za darmo!!! przyjeżdzają do nas, doradzaja.....za darmo!!! naprawde się opłaca!!! POLECAM

A gdzie konkretnie w Görlitz ?

\m/
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 16:32
Pomocy , gdzie w Boleslawcu robią szafy wnękowe i gdzie polecacie.
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 17:36
A więc nikt mi nie powie, że nie mam racji, bo....właśnie ukończyłam wymarzony domek i dam WAM wszystkim rade- wszystkie meble na wymiar są o wiele tańsze w Gorlitz!!!! sprawdziłam!!! możecie liczyć na solidny rabat jeśli płacicie gotówką!!! a tu???? pan z salonu mnie wyśmiał jak zapytałam o rabat przy zapłacie gotówka!!!! skandal!!! aaaa i projekty za darmo!!! przyjeżdzają do nas, doradzaja.....za darmo!!! naprawde się opłaca!!! POLECAM
proszę o jakieś bliższe namiary
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 22:15
~ napisał(a): Pomocy , gdzie w Boleslawcu robią szafy wnękowe i gdzie polecacie.
Nowogrodziec tel.709446422
~ niezalogowany
20 października 2011r. o 8:22
~ napisał(a):
~ napisał(a): Pomocy , gdzie w Boleslawcu robią szafy wnękowe i gdzie polecacie.

Dzięki za telefon, ale to z jakiego materiału i jak wyglądają, to trzeba zobaczyć , może jakieś namiary, żeby można było pojechać i obejrzeć , wybrać (choćby z jakiegoś katalogu ).
Dziękuję.
6623
#kitan nieaktywny
20 października 2011r. o 10:58
polecam pana Rafała z Bolesławca w styczniu zrobił mi garderobę i jedną szafę wnękową
szybko, sprawnie i ceny też ma nie wygórowane tel 609216613
~ niezalogowany
20 października 2011r. o 21:41
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Dzięki za telefon, ale to z jakiego materiału i jak wyglądają, to trzeba zobaczyć , może jakieś namiary, żeby można było pojechać i obejrzeć , wybrać (choćby z jakiegoś katalogu ).
Dziękuję.

Proszę zdzwonić lub podać numer tel. to oddzwonię .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza