Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~marcia niezalogowany
11 września 2011r. o 23:03
A więc nikt mi nie powie, że nie mam racji, bo....właśnie ukończyłam wymarzony domek i dam WAM wszystkim rade- wszystkie meble na wymiar są o wiele tańsze w Gorlitz!!!! sprawdziłam!!! możecie liczyć na solidny rabat jeśli płacicie gotówką!!! a tu???? pan z salonu mnie wyśmiał jak zapytałam o rabat przy zapłacie gotówka!!!! skandal!!! aaaa i projekty za darmo!!! przyjeżdzają do nas, doradzaja.....za darmo!!! naprawde się opłaca!!! POLECAM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 września 2011r. o 12:14
Ja tam tez polecam sklep Komandor na Chopina. Z tego co wiem to do końca miesiąca mają rabat 23%
~salsa niezalogowany
12 września 2011r. o 12:20
nie polecam mebli z HUBERTA nie dość ze czeka sie miesiacami a niby tylko 4 tygdnie to jescze po roku zaczyna oklejna odłazić z mebli. przy załatwianiu reklamacji szefostwo juz nie jest takie mile jak przy pobieraniu zaliczki
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 września 2011r. o 19:27
Petrus w GSie na Staszica
7590
#mat61b nieaktywny
12 września 2011r. o 22:48
Witam!

A gdzie dokładnie ??

Proszę o kontakt na [email protected]

Pozdrawiam!
~alka niezalogowany
13 września 2011r. o 0:26
Nie polecam NEOMEBLE, firma kompletnie nieodpowiedzialna, po zamontowaniu mebli , nie podłączenie zmywarki spowodowało zalanie mieszkania, zamontowanie dodatkowo jakielkolwiek śrubki to dodatkowy koszt(np.zamontowanie trójnika pod zlewozmywakiem koszt materiałów 60 zł a robocizna 200 ). A jak już kupicie to nie wierzcie w jakiekolwiek gratisy obiecane, jeżeli nie zostały zapisane to ich nie dostaniecie, pani kierowniczka nie odpowiada za to co mówią jej pracownicy.Posprzątanie po montażu zapomnijcie.
Sprzęt dokładnie sprawdzajcie bo może się okazac że funkcji na których wam zależało brak, odpowiedź sklepu przepraszam pomyliliśmy się faktycznie w tym modelu tej funkcji brak, ale właściwie po cco ona pani?
Montaż łącznie 4 dni.
~ niezalogowany
16 września 2011r. o 23:00
popieram staroszkolna
7544
#esemena79 nieaktywny
17 września 2011r. o 10:02
Centrum meblowe lider - polecam. Sprawdzone.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.