~xxx napisał(a): Osobą sale dostaniesz jak będzie wolna, albo jak po cesarce będziesz.. ja nie jestem zadowolona z położnej bo za bardzo cwaniakowała do dziewczyny która akurat rodziła razem ze mną, pokój miałam bez łazienki choć byłam po cesarce, a na korytarzu jak w ulu od 8 od 20 przychodzą zwiedzający całymi rodzinami, człowiek ledwo chodzi po cesarce ale wszyscy muszą oglądać go jak ledwo do kibla idzie... zero szacunku dla matek..kiedyś tylko ojciec mógł zobaczyć dziecko i tak powinno być a nie przychodzą jak na wycieczkę..to szpital a nie wystawa...a jeśli chodzi o lekarzy do też mają wiele do życzeniaWidzę cofasz się to trzeba było sobie w domu rodziś i nikt by tam nie przyłaził.
~karola napisał(a): Mam pytanie. Czy te pacjentki, które chwalą naszą porodówkę chodziły do bolesławieckich lekarzy czy do obcych? Bo ja sie jeszcze waham gdzie rodzić a chodzę do obcego lekarza i nie wiem czy tez się mną dobrze zajmą.do pani Pawlik chodzilam i problemu nie bylo. to naprawde inne czasy niz 8 lat temu
~karola napisał(a): Mam pytanie. Czy te pacjentki, które chwalą naszą porodówkę chodziły do bolesławieckich lekarzy czy do obcych? Bo ja sie jeszcze waham gdzie rodzić a chodzę do obcego lekarza i nie wiem czy tez się mną dobrze zajmą.
~ napisał(a):~xxx napisał(a): Osobą sale dostaniesz jak będzie wolna, albo jak po cesarce będziesz.. ja nie jestem zadowolona z położnej bo za bardzo cwaniakowała do dziewczyny która akurat rodziła razem ze mną, pokój miałam bez łazienki choć byłam po cesarce, a na korytarzu jak w ulu od 8 od 20 przychodzą zwiedzający całymi rodzinami, człowiek ledwo chodzi po cesarce ale wszyscy muszą oglądać go jak ledwo do kibla idzie... zero szacunku dla matek..kiedyś tylko ojciec mógł zobaczyć dziecko i tak powinno być a nie przychodzą jak na wycieczkę..to szpital a nie wystawa...a jeśli chodzi o lekarzy do też mają wiele do życzeniaWidzę cofasz się to trzeba było sobie w domu rodziś i nikt by tam nie przyłaził.
~xxx napisał(a):Mi Po pierwsze Nie rozdziłam naturalnie więc nie świeciłam tyłeczkiem tak jak ty pewnie tłustym zadem,a po drugie sama byłam na sali.Następnym razem jak bedziesz (miała kolejne) to skoro szpital ci nie odpowiada i dom to idz na pole tam nikogo nie ma i nikomu wiecej świecićnie będziesz.~ napisał(a):~xxx napisał(a): Osobą sale dostaniesz jak będzie wolna, albo jak po cesarce będziesz.. ja nie jestem zadowolona z położnej bo za bardzo cwaniakowała do dziewczyny która akurat rodziła razem ze mną, pokój miałam bez łazienki choć byłam po cesarce, a na korytarzu jak w ulu od 8 od 20 przychodzą zwiedzający całymi rodzinami, człowiek ledwo chodzi po cesarce ale wszyscy muszą oglądać go jak ledwo do kibla idzie... zero szacunku dla matek..kiedyś tylko ojciec mógł zobaczyć dziecko i tak powinno być a nie przychodzą jak na wycieczkę..to szpital a nie wystawa...a jeśli chodzi o lekarzy do też mają wiele do życzeniaWidzę cofasz się to trzeba było sobie w domu rodziś i nikt by tam nie przyłaził.
To Ty mogłaś w domu rodzić i sobie to całe bydło sprosić! Z resztą nie ma z kim dyskutować:)) Widocznie lubisz świecić du** przed ludźmi:D