Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~kasik niezalogowany
11 lipca 2012r. o 17:31
Jeszcze tylko dodam, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w w/w szpitalu, nie mam tam znajomych, ani nawet znajomych znajomych, a zajęto sie mna naprawde troskliwie i w 100% profesjonalnie.
A no i też nie dałam nikomu "w łape" ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~karola niezalogowany
12 lipca 2012r. o 9:39
Mam pytanie. Czy te pacjentki, które chwalą naszą porodówkę chodziły do bolesławieckich lekarzy czy do obcych? Bo ja sie jeszcze waham gdzie rodzić a chodzę do obcego lekarza i nie wiem czy tez się mną dobrze zajmą.
~`asa` niezalogowany
12 lipca 2012r. o 10:20
Nie ważne do którego lekarza pójdziesz zajmą się Tobą tak samo dobrze.Bez obaw to nie te czasy co kiedyś.Śmialo wybieraj kogo tylko chcesz:)
~ niezalogowany
12 lipca 2012r. o 10:22
~xxx napisał(a): Osobą sale dostaniesz jak będzie wolna, albo jak po cesarce będziesz.. ja nie jestem zadowolona z położnej bo za bardzo cwaniakowała do dziewczyny która akurat rodziła razem ze mną, pokój miałam bez łazienki choć byłam po cesarce, a na korytarzu jak w ulu od 8 od 20 przychodzą zwiedzający całymi rodzinami, człowiek ledwo chodzi po cesarce ale wszyscy muszą oglądać go jak ledwo do kibla idzie... zero szacunku dla matek..kiedyś tylko ojciec mógł zobaczyć dziecko i tak powinno być a nie przychodzą jak na wycieczkę..to szpital a nie wystawa...a jeśli chodzi o lekarzy do też mają wiele do życzenia
Widzę cofasz się to trzeba było sobie w domu rodziś i nikt by tam nie przyłaził.
~ niezalogowany
12 lipca 2012r. o 13:07
~karola napisał(a): Mam pytanie. Czy te pacjentki, które chwalą naszą porodówkę chodziły do bolesławieckich lekarzy czy do obcych? Bo ja sie jeszcze waham gdzie rodzić a chodzę do obcego lekarza i nie wiem czy tez się mną dobrze zajmą.
do pani Pawlik chodzilam i problemu nie bylo. to naprawde inne czasy niz 8 lat temu
~kasik niezalogowany
12 lipca 2012r. o 13:18
~karola napisał(a): Mam pytanie. Czy te pacjentki, które chwalą naszą porodówkę chodziły do bolesławieckich lekarzy czy do obcych? Bo ja sie jeszcze waham gdzie rodzić a chodzę do obcego lekarza i nie wiem czy tez się mną dobrze zajmą.

Ja chodziłam do dr Kukuły, bolesławieckich lekarzy pierwszy raz na oczy widziałam właśnie przy porodzie i złego słowa powiedzieć nie mogę. A rodziła ze mną (dokładnie swoje dziecię urodziła 10 min po mnie i leżalysmy pozniej na jednej sali) dziewczyna, ktróra chodzila do jednej pani dr ze szpitala i w opiece nad nami nie widziałam absolutnie zadnej róznicy.
~xxx niezalogowany
12 lipca 2012r. o 14:12
~ napisał(a):
~xxx napisał(a): Osobą sale dostaniesz jak będzie wolna, albo jak po cesarce będziesz.. ja nie jestem zadowolona z położnej bo za bardzo cwaniakowała do dziewczyny która akurat rodziła razem ze mną, pokój miałam bez łazienki choć byłam po cesarce, a na korytarzu jak w ulu od 8 od 20 przychodzą zwiedzający całymi rodzinami, człowiek ledwo chodzi po cesarce ale wszyscy muszą oglądać go jak ledwo do kibla idzie... zero szacunku dla matek..kiedyś tylko ojciec mógł zobaczyć dziecko i tak powinno być a nie przychodzą jak na wycieczkę..to szpital a nie wystawa...a jeśli chodzi o lekarzy do też mają wiele do życzenia
Widzę cofasz się to trzeba było sobie w domu rodziś i nikt by tam nie przyłaził.

To Ty mogłaś w domu rodzić i sobie to całe bydło sprosić! Z resztą nie ma z kim dyskutować:)) Widocznie lubisz świecić du** przed ludźmi:D
~ niezalogowany
12 lipca 2012r. o 16:48
~xxx napisał(a):
~ napisał(a):

To Ty mogłaś w domu rodzić i sobie to całe bydło sprosić! Z resztą nie ma z kim dyskutować:)) Widocznie lubisz świecić du** przed ludźmi:D
Mi Po pierwsze Nie rozdziłam naturalnie więc nie świeciłam tyłeczkiem tak jak ty pewnie tłustym zadem,a po drugie sama byłam na sali.Następnym razem jak bedziesz (miała kolejne) to skoro szpital ci nie odpowiada i dom to idz na pole tam nikogo nie ma i nikomu wiecej świecićnie będziesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!