~ napisał(a): ~xxx napisał(a):
To nie jest odp do Ciebie Julia tylko to niewiasty która tak cwaniakuje a leżała w jedynce i nie wie o czym mowa... też jestem zdania, że powinni trochę zmniejszyć liczbę odwiedzających, gdyż to naprawdę jest niekomfortowe dla kobiet które rodziły po 15-20 h są pozszywane, mają problemy żeby nakarmić dziecko bo nie chce np ssać, tu każdy patrzy na Ciebie jak na wyrodną matkę... chyba goście typu koleżanki ciotki wujki itd mogą poczekać te 2 góra 3 dni jak maluch będzie już w domu...
Jeżeli chodzi o mnienie leżałąm na jedynce tylko ogólnej.Oprócz n=mnie były na sali jeszcze dwie panie.I teraz do tych które są zbulwersowane ilością gości.Jeżeli same sobie nie zastrzeżecie żeby was nie odwiedzali calymi rodzinami czy gromady znajomych to tak właśnie to wygląda.My bylśmy na tyle mądrzejsze że tak też właśnie zrobiłyśmy.ODWIEDZAJCIE ALE W DOMU!!!!!Zmoderowano 13.07.2012 godz.22:48 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Ja też niedawno rodziłam w Bolesławcu i też leżałam z dwiema innymi sympatycznymi Paniami i wszystkie byłyśmy jednomyślne co do ilości odwiedzających, każda była zmęczona nową sytuacja i ilość odwiedzających każda sama zmniejszała tylko do tatusiów i babć, więc nie było problemu z tłumem na sali:)