Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 11:56
Ja rodziłam w Bolesławcu w 2011 roku.Rodziłam normalnie ale gdy pojawiły się komplikacje zrobili mi cesarke. Blizna jest ledwo widoczna szybko się zagoiło synek zdrowy.Teraz jestem w ciąży i nawet przez myśl mi nie przeszedł inny szpital w lipcu bede rodziła tu w B-C
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 17:49
w zeszłym tygodniu rodzilam naturalnie w b-c... polozna non stop przy mnie. rewelacyjna opieka. wszyscy mili i pomocni. naprawde polecam!!!!
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 17:56
Więc chodząc do innego lekarza nie z bolesławca niema znaczenia?
Dziękuję za odpowiedź.:)
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 19:56
~ napisał(a): Ja nie będe miała cesarki bo nie mam takich wskazań chciałam się tylko dowiedzieć poradzić jakie maja panie opinie Bolesławiec czy Legnica.

Rodziłam w 2010 w Bolesławcu, choć celem był Zgorzelec...
wg mnie bez sensu jest jechanie 30min (przy dobrych wiatrach autostradą) do Legnicy w bólach porodowych...

Naprawde polecam Bolesławiec, wszyscy troskliwie podchodza do pacjentki (no, może na noworodkach znalazłaby się jedna Pani, która mnie spięła, ale cóż...to tylko ludzie). Gdybym miała rodzic ponownie, tylko Bolesławiec- mąż i rodzina na miejscu - BEZCENNE!!!
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 11:17
~ napisał(a):
~ napisał(a): Ja nie będe miała cesarki bo nie mam takich wskazań chciałam się tylko dowiedzieć poradzić jakie maja panie opinie Bolesławiec czy Legnica.

Rodziłam w 2010 w Bolesławcu, choć celem był Zgorzelec...
wg mnie bez sensu jest jechanie 30min (przy dobrych wiatrach autostradą) do Legnicy w bólach porodowych...

Naprawde polecam Bolesławiec, wszyscy troskliwie podchodza do pacjentki (no, może na noworodkach znalazłaby się jedna Pani, która mnie spięła, ale cóż...to tylko ludzie). Gdybym miała rodzic ponownie, tylko Bolesławiec- mąż i rodzina na miejscu - BEZCENNE!!!

Dziękuję bardzo za odpowiedzi i porady,bardzo mi pomogły.Pozdrawiam.:)
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 13:19
miałam cesarke pół roku temu ze względu na wskazania i nie polecam mimo wskazań cesarka została wykonana ale co się nasłuchałam od lekarzy to moje, że niby wskazania wymyślone itp. przy każdym obchodzie wytykali że to dla nich nie wskazania ale że miałam papier to cesarka być musiał. wspomne że miałam zabieg w kręgosłupie
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 13:57
~ napisał(a): miałam cesarke pół roku temu ze względu na wskazania i nie polecam mimo wskazań cesarka została wykonana ale co się nasłuchałam od lekarzy to moje, że niby wskazania wymyślone itp. przy każdym obchodzie wytykali że to dla nich nie wskazania ale że miałam papier to cesarka być musiał. wspomne że miałam zabieg w kręgosłupie

a to dopiero,ja miałam wskazania [zapisane na karcie na czerwono] i mi nie zrobiono cesarki tylko zastosowano kleszcze,o mało nie umarłam ja i dziecko,do dzis nie wiem dlaczego nie zrobiono mi cc,tylko musiałam z narażeniem życia rodzić prawie 5 kilogramowe dziecko.W Bolesławcu.Było to troche dawniej ale było.Makabra.
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 14:05
~ napisał(a): miałam cesarke pół roku temu ze względu na wskazania i nie polecam mimo wskazań cesarka została wykonana ale co się nasłuchałam od lekarzy to moje, że niby wskazania wymyślone itp. przy każdym obchodzie wytykali że to dla nich nie wskazania ale że miałam papier to cesarka być musiał. wspomne że miałam zabieg w kręgosłupie

akcja RODZIĆ PO LUDZKU wersja bolesławiecka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza