~ napisał(a): Ja nie będe miała cesarki bo nie mam takich wskazań chciałam się tylko dowiedzieć poradzić jakie maja panie opinie Bolesławiec czy Legnica.
~ napisał(a):~ napisał(a): Ja nie będe miała cesarki bo nie mam takich wskazań chciałam się tylko dowiedzieć poradzić jakie maja panie opinie Bolesławiec czy Legnica.
Rodziłam w 2010 w Bolesławcu, choć celem był Zgorzelec...
wg mnie bez sensu jest jechanie 30min (przy dobrych wiatrach autostradą) do Legnicy w bólach porodowych...
Naprawde polecam Bolesławiec, wszyscy troskliwie podchodza do pacjentki (no, może na noworodkach znalazłaby się jedna Pani, która mnie spięła, ale cóż...to tylko ludzie). Gdybym miała rodzic ponownie, tylko Bolesławiec- mąż i rodzina na miejscu - BEZCENNE!!!
~ napisał(a): miałam cesarke pół roku temu ze względu na wskazania i nie polecam mimo wskazań cesarka została wykonana ale co się nasłuchałam od lekarzy to moje, że niby wskazania wymyślone itp. przy każdym obchodzie wytykali że to dla nich nie wskazania ale że miałam papier to cesarka być musiał. wspomne że miałam zabieg w kręgosłupie
~ napisał(a): miałam cesarke pół roku temu ze względu na wskazania i nie polecam mimo wskazań cesarka została wykonana ale co się nasłuchałam od lekarzy to moje, że niby wskazania wymyślone itp. przy każdym obchodzie wytykali że to dla nich nie wskazania ale że miałam papier to cesarka być musiał. wspomne że miałam zabieg w kręgosłupie