Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~ niezalogowany
14 listopada 2012r. o 18:53
Potwierdzam doktor Jarema super specjalista,rodziłam w Lubaniu pół roku temu i jestem bardzo zadowolona
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mieszkanka Zgorzelca niezalogowany
19 listopada 2012r. o 10:18
Pięć lat temu rodziłam w Bolesławcu. I wspominam tam pobyt wspaniale. Przy wyborze szpitala pierwszym jaki był wykreślony z mojej listy to ten w Zgorzelcu. Dziewczyny nie macie pojęcia co tu sie dzieje on tylko wygląda pięknie bo za wszystko co tylko moga pobieraja ''cegiełki''. Bardzo czesto sie slyszy ze rodza sie tu martwe dzieci. Kobiety strasznie boja sie tu rodzic! z reka na sercu nie polecam. Tam nikt sie o Was nie troszczy. Nie polecam naprawde.
~gaz rozweselający niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:42
witam serdecznie:)
słyszalam ze w szpitalu w Bolesławcu na porodówce podają gaz rozweselający,czy kozystala ktoras z Pan z takiego gazu?prosze napisac na czym on polega,jak działa,dziekuje ślicznie i pozdrawiam,ciężarna Mama:)
8869
#MamaZuzi nieaktywny
4 grudnia 2012r. o 21:45
~gaz rozweselający napisał(a): witam serdecznie:)
słyszalam ze w szpitalu w Bolesławcu na porodówce podają gaz rozweselający,czy kozystala ktoras z Pan z takiego gazu?prosze napisac na czym on polega,jak działa,dziekuje ślicznie i pozdrawiam,ciężarna Mama:)

Witam, rodzilam w BC 10 miesiecy temu. Jestem bardzo zadowolona z personelu, ktory akurat byl przy moim porodzie, jak i pozniej. Korzystalam z gazu rozweselajacego i podejrzewam, ze bez niego bym umarła;D:D:D:D zartuje oczywiscie, ale bardzo mi pomogl. Gaz wdycha sie przez ok 40 minut(dluzej bodajże nie mozna), Panie polozne mowily, ze jak czuje ze nadchodzi skurcz to trzeba zaczac wdychac- absurd. Jak zaczelam wdychac przed samym skurczem to gaz nie zdążył zadzialac, czyli bol czulam normalnie, i tak bylo przez jakies 5 minut, dopóki go nie obcykalam;D Wdychalam go bez przerwy, ustnik mialam ciagle w ustach, lezalam i poprostu oddychalam. Wydaje mi sie, ze prawidlwo powinno sie zaczac wdychac od razu po skurczu, i przez okres tych 30 sekund odpoczynku, aby zadzialal na sam skurcz. Osobisccie polecam, i serdecznie pozdrawiam;)
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 8:08
dziekuje pieknie Pani za odpowiedz,pozdrawiam:)
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 9:59
chciałabym sie dowiedzieć jakie maja panie opinie o Legnickiej porodówce.Czy któraś z was w ostatnim czasie tam rodziła?Proszę o odpowiedzi bo zastanawiam się który szpital wybrać.Pozdrawiam
~Aga niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 18:28
Witam. chciałabym dowiedzieć sie w razie peknięcia krocza podczas porodu lub naciecia jakie sa zakladane szwy w bc rozpuszczające czy trzeba jechac na ich zdjecie?
4579
#marceli nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 18:32
rozpuszczalne zakładają :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza