Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~oligofrenka niezalogowany
6 kwietnia 2013r. o 17:18
niestety większość tego co się dzieje na szpitalnych oddziałach jest nasza pacjentów winą.... gdyby mnie pani położna uraczyła takimi komentarzami to zaraz po porodzie miałaby skargę do rzecznika praw pacjenta oraz sprawę cywilną a także ( co daj panie boże ) w przypadku bardziej wyrywnych mężów drobne oklepanko w alejce w czasie powrotu z wieczornego dyżuru. a tak, boimy się cokolwiek powiedzieć, boimy się poskarżyć...sami sobie jesteśmy winni.
ja osobiście bardzo sobie chwalę pobyt na bolesławieckim oddziale położniczym, złego słowa powiedzieć nie mogę! naprawdę! tyle że ja miałam cesarkę i wtedy może jest inaczej? nawet tak negatywnie reklamowana pani "krwawa mery" w moim odbiorze okazała się po prostu kompetentną i zdecydowaną kobitką a nie krwiożerczym potworem. ale może to zależy od nastawienia. ja tam poszłam po usługę za którą szpital pobiera kasę, wiec to ja stawiam warunki - no oczywiście poza medyczne bo to nie moje kompetencje. pozdrawiam przyszłe mamy i życzę więcej zdecydowania i asertywności w postawie. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
6 kwietnia 2013r. o 17:18
Ja rodziłam połroku temu chodziłam do lekarza ktory nie przykmuje w bolesławcu i byłam normalnie traktowana:)opieka naprawde super,miłe połzne i pielegniarki:) warunki super:)
~kizia niezalogowany
6 kwietnia 2013r. o 18:58
całkiem niedawno tez rodziłam w bolesławcu i narzekac niemoe miła opieka porod tez bez zarzutow naprawde nie jest zle mimo ze niebyło mojeo lekarza przy mnie
~...g niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 1:10
4 miesiace temu tez rodzilam w boleslawcu,jestem zadowolona. Mialam 17 lat i nikt mi z tego powodu nie robil glupich docinek,lekarz rowniez pomogl mi wypchnac dziecko na swiat ale wcale nie rzucal mi sie na brzuch po prostu popchnal dzidziusia i bardzo mi to pomoglo sama meczyla bym sie jeszcze na pewno dlugo. Opieka bardzo fajna,pani pokazala jak kapac maluszka,jak przystawiac do piersi.naprawde nie ma na co narzekac.jest ok
~mt niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 10:27
tak w boleslawcu wszystkie polozne sa przeszkolone w zeszlym tyg. pobierali i ja lada dzien rodze tez bede pobierac .bez obaw znaja sie na tym
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 12:20
~mt napisał(a): tak w boleslawcu wszystkie polozne sa przeszkolone w zeszlym tyg. pobierali i ja lada dzien rodze tez bede pobierac .bez obaw znaja sie na tym

o co chodzi w tej wypowiedzi????
co polozne pobieraja i co Pani bedzie pobierac??????
dziwacznie napisane :/
~~` niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 13:39
pewnie chodzi i o krew pępowinową
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 15:26
jakie są stosowane szwy podczas nacięcia krocza samorozpuszczalne czy zwykle?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza