Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam dobrego weterynarza.

~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 7:34
~ napisał(a):
kwiatek18 napisał(a):
~Własciciel pieska napisał(a):

Co do lecznicy- gratuluje renomy zbudowanej na opinii bardzo dobrego , wczęsniej zajmujacego ten lokal doktora Basałygi , który w przeciwieństwie do was leczył a nie szkodził.
Pozdrawiam

Ha, ha - pół roku po sterylizacji naszej kotki urodziła 3 młode - faktycznie, fachowiec..

Zaden fachowiec ,do niczego.

A w jakim wieku kotka była sterylizowana? Czasem jest tak, że gdy zwierze jest młode jego narządy rozrodcze są nie do końca wykształcone, malutkie i lekarz nie usunie wszystkiego, wtedy jest ryzyko ciąży, dlatego też powinno się poczekać aż kotka / sunia osiągnie pełną dojrzałość płciową...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~omg niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 7:59
~Kocur napisał(a): Człowieku gdyby ta kotka nie była pół roku po sterylizacji to okociłaby 6 a nie trzy musieli wyciąć jej jednego jajnika.

OMFG!!!!! Biologie miałes?
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 8:05
~omg napisał(a):
~Kocur napisał(a): Człowieku gdyby ta kotka nie była pół roku po sterylizacji to okociłaby 6 a nie trzy musieli wyciąć jej jednego jajnika.

OMFG!!!!! Biologie miałes?

hehe :)
~kociarka niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 8:24
Ja jestem zadowolona z wizyty w przychodni weterynaryjnej Amicus, w bocznej uliczce ul. Piastów. W Wigilię przyszłam tam z chorym 4-miesięcznym kotkiem, młody lekarz przyjął nas, mimo, ze zbliżała się 13, uprzejmie, delikatnie, ale profesjonalnie zajął się zwierzakiem. Kotuś już zdrowy i znowu bryka :-). W ten sam dzień inny weterynarz odmówił nam wizyty (na Lubańskiej).
~BRUTUS niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 9:38
~WŁAŚCICIELKA ZWIERZĄTKA napisał(a): BRUTUS zastanów się dobrze co piszesz, bo ja mam szereg dokumentów potwierdzających wizyty, przeprowadzane badania w pierwszym a potem kolejnym gabinecie weterynaryjnym. Jeżeli nie chcesz za takie oszczerstwa spotkać się w sądzie, to proszę zastanów się przed napisaniem kolejnego komentarza.
Nie straż mnie sądem bo się nie boje,to co napisałem to nie są oszczerstwa,twój post jest oszczerstwem,który łamie dobre imię lecznicy,jeżeli twoje zwierze jest nie uleczalnie chore ty idziesz go leczyć,leczenie nie daje efektów i zgon i zaraz lekarz bee,to nie jest z twojej strony oszczerstwo ?? jak myślisz ?? Leczyłem tam wszystkie moje zwierzaki i złego słowa nie mogę powiedzieć.
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 10:44
Proszę o namiary gdzie wysterylizuje kotkę?i jakie ceny jak ktoś wie?
~kama niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 11:18
najlepszy weterynarz tylko i wyłącznie w bożejowicach
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 13:11
Czy do przychodni Amicus jest jakiś inny numer tel. oprócz tego na stronie internetowej? Na ten ze strony nie mogę się od 2 dni dodzwonić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!