Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam dobrego weterynarza.

~Głodzony pies niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 15:44
Prosze zadzwonić do stowarzyszenia pomocy zwierzętom i naświetlić sprawe ,oni mają prawo dalej to poprowadzić nr.tel.790790848
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Głodzony pies niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 15:48
och spóżniłam się już został podany numer do stowarzyszenia,super.
~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 16:25
kwiatek18 napisał(a):
~Własciciel pieska napisał(a):

Co do lecznicy- gratuluje renomy zbudowanej na opinii bardzo dobrego , wczęsniej zajmujacego ten lokal doktora Basałygi , który w przeciwieństwie do was leczył a nie szkodził.
Pozdrawiam

Ha, ha - pół roku po sterylizacji naszej kotki urodziła 3 młode - faktycznie, fachowiec..

Zaden fachowiec ,do niczego.
~Właścicielka zwierzątka niezalogowany
1 stycznia 2014r. o 19:21
Moje zwierzątko było leczone przez kilka miesięcy (z przerwami) w gabinecie weterynaryjnym pani Marty i Pana Mariusza. Leczone było na różne schorzenia, poprawa była zwykle na chwilę, potem znowu było źle. Postanowiliśmy zmienić gabinet weterynaryjny. W innym gabinecie postawiono zupełnie inną diagnozę, stwierdzono, że żadne z dotychczasowych schorzeń, na które zwierzątko było leczone, nie jest przyczyną stanu w jakim znajduje się. Niestety, pomimo intensywnego leczenia, zwierzątka nie udało się uratować. Było już za późno. I co ja mam o tym myśleć, w moim odczuciu było to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Zwierzątko cierpiało kilka miesięcy, a ja ufałam, że jest w dobrych rękach... Jeżeli chcemy zaszczepić naszego pupila lub zakupić witaminy, to nie ma znaczenia gdzie to zrobimy. Ale jeżeli nasz zwierzątko boryka się z poważną dolegliwością, warto dobrze się zastanowić, komu powierzyć jego leczenie.
~BRUTUS niezalogowany
2 stycznia 2014r. o 12:53
~Właścicielka zwierzątka napisał(a): Moje zwierzątko było leczone przez kilka miesięcy (z przerwami) w gabinecie weterynaryjnym pani Marty i Pana Mariusza. Leczone było na różne schorzenia, poprawa była zwykle na chwilę, potem znowu było źle. Postanowiliśmy zmienić gabinet weterynaryjny. W innym gabinecie postawiono zupełnie inną diagnozę, stwierdzono, że żadne z dotychczasowych schorzeń, na które zwierzątko było leczone, nie jest przyczyną stanu w jakim znajduje się. Niestety, pomimo intensywnego leczenia, zwierzątka nie udało się uratować. Było już za późno. I co ja mam o tym myśleć, w moim odczuciu było to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Zwierzątko cierpiało kilka miesięcy, a ja ufałam, że jest w dobrych rękach... Jeżeli chcemy zaszczepić naszego pupila lub zakupić witaminy, to nie ma znaczenia gdzie to zrobimy. Ale jeżeli nasz zwierzątko boryka się z poważną dolegliwością, warto dobrze się zastanowić, komu powierzyć jego leczenie.
Kto płaci za takie nie wiarygodne komentarze może ja też zarobie za pisanie bajek?
~Kocur niezalogowany
2 stycznia 2014r. o 13:49
Człowieku gdyby ta kotka nie była pół roku po sterylizacji to okociłaby 6 a nie trzy musieli wyciąć jej jednego jajnika.
~WŁAŚCICIELKA ZWIERZĄTKA niezalogowany
2 stycznia 2014r. o 13:57
BRUTUS zastanów się dobrze co piszesz, bo ja mam szereg dokumentów potwierdzających wizyty, przeprowadzane badania w pierwszym a potem kolejnym gabinecie weterynaryjnym. Jeżeli nie chcesz za takie oszczerstwa spotkać się w sądzie, to proszę zastanów się przed napisaniem kolejnego komentarza.
~/ niezalogowany
2 stycznia 2014r. o 14:09
~Właścicielka zwierzątka napisał(a): Moje zwierzątko było leczone przez kilka miesięcy (z przerwami) w gabinecie weterynaryjnym pani Marty i Pana Mariusza. Leczone było na różne schorzenia, poprawa była zwykle na chwilę, potem znowu było źle. Postanowiliśmy zmienić gabinet weterynaryjny. W innym gabinecie postawiono zupełnie inną diagnozę, stwierdzono, że żadne z dotychczasowych schorzeń, na które zwierzątko było leczone, nie jest przyczyną stanu w jakim znajduje się. Niestety, pomimo intensywnego leczenia, zwierzątka nie udało się uratować. Było już za późno. I co ja mam o tym myśleć, w moim odczuciu było to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Zwierzątko cierpiało kilka miesięcy, a ja ufałam, że jest w dobrych rękach... Jeżeli chcemy zaszczepić naszego pupila lub zakupić witaminy, to nie ma znaczenia gdzie to zrobimy. Ale jeżeli nasz zwierzątko boryka się z poważną dolegliwością, warto dobrze się zastanowić, komu powierzyć jego leczenie.

Ja również leczyłam tam psa i w efekcie już go nie ma . Od tej pory każdemu doradzam Wrocław. Koszty są takie same trzeba tylko dojechać. Ale zawsze ktoś ze znajomych ma samochód.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza