kwiatek18 napisał(a):~Własciciel pieska napisał(a):
Co do lecznicy- gratuluje renomy zbudowanej na opinii bardzo dobrego , wczęsniej zajmujacego ten lokal doktora Basałygi , który w przeciwieństwie do was leczył a nie szkodził.
Pozdrawiam
Ha, ha - pół roku po sterylizacji naszej kotki urodziła 3 młode - faktycznie, fachowiec..
~Właścicielka zwierzątka napisał(a): Moje zwierzątko było leczone przez kilka miesięcy (z przerwami) w gabinecie weterynaryjnym pani Marty i Pana Mariusza. Leczone było na różne schorzenia, poprawa była zwykle na chwilę, potem znowu było źle. Postanowiliśmy zmienić gabinet weterynaryjny. W innym gabinecie postawiono zupełnie inną diagnozę, stwierdzono, że żadne z dotychczasowych schorzeń, na które zwierzątko było leczone, nie jest przyczyną stanu w jakim znajduje się. Niestety, pomimo intensywnego leczenia, zwierzątka nie udało się uratować. Było już za późno. I co ja mam o tym myśleć, w moim odczuciu było to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Zwierzątko cierpiało kilka miesięcy, a ja ufałam, że jest w dobrych rękach... Jeżeli chcemy zaszczepić naszego pupila lub zakupić witaminy, to nie ma znaczenia gdzie to zrobimy. Ale jeżeli nasz zwierzątko boryka się z poważną dolegliwością, warto dobrze się zastanowić, komu powierzyć jego leczenie.Kto płaci za takie nie wiarygodne komentarze może ja też zarobie za pisanie bajek?
~Właścicielka zwierzątka napisał(a): Moje zwierzątko było leczone przez kilka miesięcy (z przerwami) w gabinecie weterynaryjnym pani Marty i Pana Mariusza. Leczone było na różne schorzenia, poprawa była zwykle na chwilę, potem znowu było źle. Postanowiliśmy zmienić gabinet weterynaryjny. W innym gabinecie postawiono zupełnie inną diagnozę, stwierdzono, że żadne z dotychczasowych schorzeń, na które zwierzątko było leczone, nie jest przyczyną stanu w jakim znajduje się. Niestety, pomimo intensywnego leczenia, zwierzątka nie udało się uratować. Było już za późno. I co ja mam o tym myśleć, w moim odczuciu było to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Zwierzątko cierpiało kilka miesięcy, a ja ufałam, że jest w dobrych rękach... Jeżeli chcemy zaszczepić naszego pupila lub zakupić witaminy, to nie ma znaczenia gdzie to zrobimy. Ale jeżeli nasz zwierzątko boryka się z poważną dolegliwością, warto dobrze się zastanowić, komu powierzyć jego leczenie.