Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam dobrego weterynarza.

~Marta niezalogowany
25 października 2012r. o 12:28
~ napisał(a): Mam takie zapytanko. Co zrobić kogo zainteresowac takim przypadkiem jak głodzony pies sąsiada. Tzn oni kiedyś wspomnieli że pies jest chory ale ja uważam że ten pies jest głodzony tak chudego psa jeszcze nie widziałam. Nie chce wyjść na wścibską babę ale nie można patrzeć na tego psa. Nie wiem czy robią jeszcze jakąś krzywdę psu ale wiem że napewno go nie leczą. jest to trochę dziwna rodzina mieszkam nie cały rok obok ale oni nie pracują żyją jakby troche patologicznie więc raczej ten pies nie dostaje nawet suchego chleba. Zaznaczę że jest to wieś i jakie powinny władze się zainteresowąc taki przypadek?

Skoro to wieś i nie ma straży miejskiej, dzwoniłabym do Urzędu Gminy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TiuTiuRlistan niezalogowany
25 października 2012r. o 12:34
Polecam panią doktor Marta S. na ul Staszica z tyłu za PZU.
~anna niezalogowany
25 października 2012r. o 16:40
prosze zadzwonić do Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami nr.telefonu 790790848
7963
#Preciosa89 nieaktywny
25 października 2012r. o 20:02
Polecam AMICUS na tysiąc lecia mi tam nie jedno stworzonko wyleczyli i pani jest młoda miła osobka.

Ruda® • La Mariposa •
~Salamandra niezalogowany
25 czerwca 2013r. o 21:23
Jakiego weterynarza możecie polecić ?Najbliżej mam do tego w Tomaszowie, ale może lepiej jechać z psem do Bolesławca?
9889
#bokser5 nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 21:41
nie ważne że najbliżej masz Tomaszów ale jedziesz tam gdzie pomogą najszybciej i najlepiej,polecam panią Surdyka Marta za starym pzu
~Su. niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:53
Jak dla mnie Drozdowski najlepszy. U Surdyki chodziłam na początku, pies zdychał u nas na kolanach, a ona kazała obserwować. Gdy już prawie umierał zaczęła go operować, nie przeżył.
Mój drugi pies miał takie same objawy, pojechałam do Drozdowskiego i zapłaciłam o wiele mniej niż u Surdyki, a piesek dalej żyje.
Sterylizowałam tam kotkę - wszystko w jak najlepszym porządku.
Kiedy umierał mi chomik, przyjął mnie z samego rana, dał jakiś zastrzyk. Chomik był na tyle słaby, że umarł, ale on nie wziął za jego zastrzyki ani grosza.
Leczyłam tam świerzba u papugi (fakt znają się tam na nich marnie), ale to co dał pomogło bardzo szybko, a nie pamiętam żeby żeby coś wziął za nią.
Ogólnie polecam.
8843
#kwiatek18 nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 12:12
~Własciciel pieska napisał(a):

Co do lecznicy- gratuluje renomy zbudowanej na opinii bardzo dobrego , wczęsniej zajmujacego ten lokal doktora Basałygi , który w przeciwieństwie do was leczył a nie szkodził.
Pozdrawiam

Ha, ha - pół roku po sterylizacji naszej kotki urodziła 3 młode - faktycznie, fachowiec..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza