Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~A7772 niezalogowany
9 listopada 2010r. o 15:45
olac opryski, mnie jutrzejsza wojna bardziej martwi :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:07
~ napisał(a): Ja jednak twierdze, ze niepewnosci jest klimatem mojej duszy. Nie chce pewnosci Almy i Panny.

Pozostań więc na rozdrożu , Twój wybór. Do pewności potrzebna jest wiara . Kiedy już ją znajdziesz , zapewne myśleć bedziesz podobnie jak i ja. Nie ukrywam się , gdybyś chciał/a podzielić się swoimi myślami , jestem do dyspozycji na PRV. Serdecznie zapraszam.
[C=~]
~A7772
olac opryski, mnie jutrzejsza wojna bardziej martwi

Słuszna uwaga , olać opryski , wojny nie bedzie i jest nie ważna , ważniejsze są inne rzeczy , niech każdy szuka na własną rękę .
Emmem , proszę Cię druchu zamknij temat , nie przekonałem Benka , innych również nie przekonam . Swego czasu obudzą się z ręką w nocniku. Ja osobiście koncentruję się na sobie . Dobranoc Wszystkim zainteresowanym. Rezygnuję ze stanowiska moderatora tematu.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 listopada 2010r. o 6:09
Paniusiu, Jezus nikogo nie zostawi na bezdrozu. Nie wciskaj kitu o jakiej milosci. Zrodlem Milosci jest Jezus.
~vito niezalogowany
18 listopada 2010r. o 21:12
Zamykac temat ??!! Hmm komu moze na tym zalezec i zamknac usta tym ,ktorzy pomalu otwieraja oczy ! Mimo takich dzialan i sugestii mysle,ze bedzie nas coraz wiecej...to forum chociazby swiadczy ,ze tak wlasnie bedzie.Forum swiadczace, ze i u nas w Bolcu ludzie zaczynaja otwierac oczy i mysle ,ze pomalu sie integrowac.Czasu jest coraz mniej..Iluminaci napieraja coraz ostrzej.
A swoja droga to ciekawe czy juz istnieje taki Chembuster w Bolcu ?
Nawet jesli tak to ja niedlugo zbuduje nastepny !!!!!
Pzdr wszystkich myslacych nie tylko rozumem ale i duchem.
4285
#Akasha nieaktywny
18 listopada 2010r. o 21:35
temat ciekawy!!!! nie zamykac!!! potrzebujemy wiecej detektywow :D sprawozdania na bierzaca
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2010r. o 22:19
Łał , No to się porobiło :D Vito , Akasha Wasze słowa są dla mnie jak miód. Ale deklaracje to nie wszystko , Wy zostancie moderatorami tematu , ja idę na krótkotrwały urlop, ale wrócę . :) Muszę w skupieniu poszukać pewnych rzeczy , bo nic nie dzieje się bez przyczyny , a wiekszość przyczyn leży w głowie :D . Bawcie się dobrze i Tyldami się nie przejmujcie. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~fox mulder niezalogowany
18 listopada 2010r. o 22:23
a co będzie jak wszyscy uwierzą? w NWO w opryski itd. Co wówczas będzie teorią spiskową? Coś się pewnie wymyśli :D
~vito niezalogowany
20 listopada 2010r. o 20:44
Pannozdzieckiem ..ja na moda sie nie nadaje...wole cos konkretnie robic niz przekomarzac sie vzy tez przekonywac do czegos tych ktorych sie nie da przekonac do czegos w czym wzrosli i nie potrafia sie rozwijac tuptajac w miejscu i zżymajac sie ,ze inni potrafia sie wyrwac z zakletego kregu i iść naprzod.Zycze milego odpoczynku bo on nam sie przeciez po dzialaniu...nalezy :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.