Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~ niezalogowany
27 listopada 2010r. o 9:47
Jesli gdzies to wyczytales, to ja mam to tez gdzies.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 9:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Narzędzie do zbierania informacji z czasoprzestrzeni.

Skoro tak , to nie potrafie sobie wyobrazic zeby nie bylo jakiegos ''Nośnika'' i na pewno Informacje nie istnieja -Same z Siebie:)
Z drugiej strony jenak..skoro nie mozna sobie czegos wyobrazic ..to kalapita:D Brak rozwoju:)
Na pewno ktos wpadnie na pomysl ze nosnikiem moga byc fale elekromagnetyczne ..ale...w takim wypadku co jest ''przetwornikiem''na materialne czastki?Serce czy Mózg?:)

Lilith...
~:) niezalogowany
27 listopada 2010r. o 9:56
Alma, to jest temat o opryskach więc oczekuję od Ciebie informacji czy westertni pryskacze zatruwają mój organizm:):P
Nie życzę sobie żebyś zatruwała mój umysł swoimi dywagacjami na temat mózgu :>
Jasno sie wyraziłem :P
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 10:09
~:) napisał(a): Alma, to jest temat o opryskach więc oczekuję od Ciebie informacji czy westertni pryskacze zatruwają mój organizm:):P
Nie życzę sobie żebyś zatruwała mój umysł swoimi dywagacjami na temat mózgu :>
Jasno sie wyraziłem :P

Widze ze te niecale pięćdziesiat sronek to zbyt wiele na ''przetworzenie'' w Twoim Mozgu -Informacji na Prawde .Smugi chemiczne najwidoczniej spelniaja swoje zadanie..oddzialujac poprzez ...Twój Organizm...na Jasnośc Twojego Umyslu:D
:*

Lilith...
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
27 listopada 2010r. o 10:17
Alma, całkiem bym zwariował jakbym przeczytal 50 stron brednio-bzdur :P :D
A dzieki temu , że nie przeczytałem, ta niewielka, sprawna część mózgu pozwala na w miarę samodzielne egzystowanie, chcoć czasami nie pozwala na zrozumienie niektórych wypowiedzi :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
~ niezalogowany
27 listopada 2010r. o 10:22
Widze Jasnosc i Ciemnosci.
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
27 listopada 2010r. o 10:28
~ napisał(a): Widze Jasnosc i Ciemnosci.

Tylko tyle?? :)
Czas na wizytę u okulisty :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 10:30
Grzdyl_Ponury napisał(a):
ta niewielka, sprawna część mózgu

Trzeba więc pozbyc sie tych 5%mozgu , zeby uruchomic ''pozostale''95%:D

Lilith...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.