Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2010r. o 21:37
~vito napisał(a): Pannozdzieckiem ..ja na moda sie nie nadaje...wole cos konkretnie robic niz przekomarzac sie vzy tez przekonywac do czegos tych ktorych sie nie da przekonac do czegos w czym wzrosli i nie potrafia sie rozwijac tuptajac w miejscu i zżymajac sie ,ze inni potrafia sie wyrwac z zakletego kregu i iść naprzod.Zycze milego odpoczynku bo on nam sie przeciez po dzialaniu...nalezy :-)

Mylisz się Drogi Przyjacielu Vito. Nie urlop. Wyrwać się trzeba z zaklętego kręgu telewizji . Twoja rola Vito , ja się wypaliłem , idę na emeryturę pod kominek Gochy , albo do domku Artura , przed Tobą Przyszłość , Vito. Idź , nie bój się. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 listopada 2010r. o 23:42
No mysle ,ze za szybko uciekasz na ten urlop ,sadze ,ze ktos taki wlasnie jak TY jest tu potrzebny.Ja wole pracowac w cieniu-pomalu ,ale systematycznie :-) i jak juz cos zaczynam to koniecznie musze dokonczyc ..inaczej mnie szlag trafia :-)
Wlasnie zakupilem krysztaly,pomalu przymierzam sie do kupna reszty,czyli tych niestety juz nie tak tanich komponentow.
Bede tu na pewno zagladal bo interesuje mnie temat podejscia innych do tego tematu w naszym miasteczku.Cos mi sie jednak czuje ,ze jest cieniutko z ta swiadomoscią ! No ,ale moze cos sie zacznie zmieniac ,wszak czasu coraz mniej.....
4335
27 listopada 2010r. o 0:19
~ napisał(a): No mysle ,ze za szybko uciekasz na ten urlop ,sadze ,ze ktos taki wlasnie jak TY jest tu potrzebny.Ja wole pracowac w cieniu-pomalu ,ale systematycznie :-) i jak juz cos zaczynam to koniecznie musze dokonczyc ..inaczej mnie szlag trafia :-)
Wlasnie zakupilem krysztaly,pomalu przymierzam sie do kupna reszty,czyli tych niestety juz nie tak tanich komponentow.
Bede tu na pewno zagladal bo interesuje mnie temat podejscia innych do tego tematu w naszym miasteczku.Cos mi sie jednak czuje ,ze jest cieniutko z ta swiadomoscią ! No ,ale moze cos sie zacznie zmieniac ,wszak czasu coraz mniej.....

Miedzi ci u mnie od cholery . Jakbyś potrzebował/ ła , rzuć cynk :D Ja osobiście czekam na wiosnę , chopaki pewnie dalej będą pryskać , a ja dalej prowadzić będę statystykę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 0:52
~vito napisał(a):
A swoja droga to ciekawe czy juz istnieje taki Chembuster w Bolcu ?

Tak :)
Pozdrawiam Wszystkich.. którzy wychodza z więzienia.. jakim jest tylko nasz Umysł.

Lilith...
1017
#T nieaktywny
27 listopada 2010r. o 1:01
Wiezieniem jest nasze przyziemne myslenie polegajace tylko na odbiorze informacji przez naturalne zmysly. Wszyscy wiemy, ze zmysly nasze nie odbieraja wszyskich dostepnych informacji. Umysl jest pozyteczny ale musi by odnowiony by odbierac i procesowac instrukcje od Boga Stworzyciela. Hallelujah!
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 1:40
T napisał(a): Wszyscy wiemy, ze zmysly nasze nie odbieraja wszyskich dostepnych informacji.

Umysl jest pozyteczny ale musi by odnowiony

Zgadzam sie z Toba T:)Jedynie nie z tym ''WSZYSCY wiemy'':)

''Panie, moje serce się nie pyszni
i oczy moje nie są wyniosłe.
Nie gonię za tym, co wielkie,
albo co przerasta moje siły
Przeciwnie: wprowadziłem ład
i spokój do mojej duszy.
Jak niemowlę u swej matki,
jak niemowlę - tak we mnie jest moja dusza
Izraelu, złóż w Panu nadzieję
odtąd i aż na wieki!'' Psalm 131

;)Wiecie, że w całej Biblii słowa "Nie bójcie się" ...
pojawiają się dokładnie 365 razy?
To jakby Bóg codziennie nam to mówił:)

" Trzymajmy się niewzruszenie nadziei,
którą wyznajemy, Bo godny jest zaufania,
Ten , który dał obietnicę" (Hbr 10,23)

Dopisane 27.11.2010r. o godz. 01:40:

Alma.Gemela napisał(a):
T napisał(a): Wszyscy wiemy, ze zmysly nasze nie odbieraja wszyskich dostepnych informacji.

Umysl jest pozyteczny ale musi by odnowiony

Zgadzam sie z Toba T:)Jedynie nie z tym ''WSZYSCY wiemy'':)

''Panie, moje serce się nie pyszni
i oczy moje nie są wyniosłe.
Nie gonię za tym, co wielkie,
albo co przerasta moje siły
Przeciwnie: wprowadziłem ład
i spokój do mojej duszy.
Jak niemowlę u swej matki,
jak niemowlę - tak we mnie jest moja dusza
Izraelu, złóż w Panu nadzieję
odtąd i aż na wieki!'' Psalm 131

;)Wiecie, że w całej Biblii słowa "Nie bójcie się" ...
pojawiają się dokładnie 365 razy?
To jakby Bóg codziennie nam to mówił:)

" Trzymajmy się niewzruszenie nadziei,
którą wyznajemy, Bo godny jest zaufania,
Ten , który dał obietnicę" (Hbr 10,23)

Jeszcze sie tak zastanawiam..do czego mozna ''przykleic'' słowo Umysl...do Ego czy Jazni?Moze ktos mądrzejszy wie ? Dobranoc:*

Zmoderowano 27.11.2010 godz.19:09 - powód: (kazimierz)

Lilith...
~ niezalogowany
27 listopada 2010r. o 7:13
Przyklej Umysl do Ciebie, a przestaniesz glupoty pisac.
4335
27 listopada 2010r. o 7:36
Gdzieś wyczytałem , że na podstawie struktury DNA można powiedzieć , umysł to dwudziestoczterotaktowy młotek. Narzędzie do zbierania informacji z czasoprzestrzeni. Obróbką danych zajmują się inne komputery :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza