Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~opryski macie w głowach !!! niezalogowany
20 września 2011r. o 18:20
sryski nie opryski, wkręta macie i tyle, podajcie jakieś dowody to wtedy uwierzę :D jeśli ktoś coś wyniósł z lekcji chemii - oprócz etanolu - to raczej nie powinien miec problemow ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7213
#trol nieaktywny
26 listopada 2011r. o 13:48
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/109001,ulewy-i-sniezyce-przez-smugi-lotnicze
~Supertrrroool niezalogowany
26 listopada 2011r. o 14:31
".....Badacze skupili się na smugach kondensacyjnych pozostawianych przez samolot.
Smugi te są zbudowane z drobnych kryształków lodu, które przy sprzyjających warunkach atmosferycznych mogą się rozszerzać nawet na dystansie kilkunastu kilometrów...." Te Troll !!! To są te chemiczne opryski ?? Kryształki lodu??????? Zaje..te dowody:):):)
7213
#trol nieaktywny
26 listopada 2011r. o 15:26
Nie wiem co miałeś na myśli, ale w artykule jest odpowiedź naukowców na ten temat.
~supertroll niezalogowany
27 listopada 2011r. o 11:46
No ,widzę,że nie znasz artykułu który przytaczasz...:) Cytowałem z niego :) Jaki z ciebie troll ??? Cienki jesteś jak na trolla :) Musisz czytać to co wrzucasz, bo wychodzisz na antytrolla :)Staraj się, staraj chłopcze...
~Ja niezalogowany
18 października 2012r. o 22:32
witam, szkoda, ze moj post został usuniety, ale ok, nie mogłam odnalezc tego, a chcialam napisac, wiec ponizej wklejam to co wczesniej było przeze mnie wklejone https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7Z35pSUPC4&noredirect=1

w dniu dziiejszym nad naszym miastem byl prawdziwy nalot samolotow z opryskami! mam zdjecia, wiec mogę je zamiescic, jesli ktos jeszcze tego nie widział.. w co wiątpię.
potworny dzien przez kilka godzin, bo odbywalo się to od okolo 7.30 do 14 widziałam jakies CZTERDZIESCI PARĘ SAMOLOTÓW, ktore wypuszczały świnstwo nad boleslawieckim i oczywiscie nie tylko miastem, wiekszosc z nich kierowala się w stronę Niemiec! TRAGEDIA! PYTAM JAKIM PRAWEM?! z tego co wiem, to opryski zawierają szkodliwy aluminium i bor!
3123
#Thor nieaktywny
18 października 2012r. o 22:48
~Ja napisał(a): ktore wypuszczały świnstwo nad boleslawieckim i oczywiscie nie tylko miastem, wiekszosc z nich kierowala się w stronę Niemiec! TRAGEDIA! PYTAM JAKIM PRAWEM?! z tego co wiem, to opryski zawierają szkodliwy aluminium i bor!

Skąd wiesz, co "wypuszczały" i czy nie są to, jak już wcześniej napisano:

"Smugi ..... zbudowane z drobnych kryształków lodu, które przy sprzyjających warunkach atmosferycznych mogą się rozszerzać nawet na dystansie kilkunastu kilometrów...."

Skąd wiesz, co zawierają te "smugi" - badałeś je ?

Widzisz smugi, bo są to ślady pozostawione przez lecące samoloty. Wyglądają jak regularne ślady, gdyż samoloty latają korytarzami powietrznymi.
8375
#GosiaG nieaktywny
19 października 2012r. o 10:43
Thor napisał(a):
"Smugi ..... zbudowane z drobnych kryształków lodu, które przy sprzyjających warunkach atmosferycznych mogą się rozszerzać nawet na dystansie kilkunastu kilometrów...."

Wobec tego , w ciągu jakichś 20,30 -tu lat , zmieniły się warunki atmosferyczne (na jeszcze bardziej sprzyjające) - bo to, że smugi kondensacyjne utrzymują się dłużej jest niezaprzeczalne.

Thor napisał(a): Skąd wiesz, co zawierają te "smugi" - badałeś je ?

To dobry trop.Aluminium (glin) jest na trzecim miejscu– po tlenie i krzemie,związkiem występującym w glebie.Jakby ktoś miał, wyniki badan sprzed kilkudziesięciu lat-można by było je porównać.

Same 'chemikalia , kosztowały by majątek, nie mówiąc o ich ilości . Musiałyby padać jakieś chemiczne deszcze czy coś w tym stylu.I dlaczego 'opryski' nie wytrują tych upierdliwych komarów? I najważniejsze-mówią o tym w mediach-nawet w TVN :D

Ludzi nie trzeba niczym spryskiwać żeby się truli. Wystarczy dezinformacja na temat żywienia i 'zapobiegania' chorobom , a ludziska potulnie suplementują się chemią i dają wkłuwać w swoje ciała wirusy śmiercionośnych chorób :]

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy