Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~af niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 15:51
Najlepsza jest w ANTICE, no po prostu cudowna! Duża i smaczna, ciasto idealne a i możńa popatrzeć jak się go piecze:) BYłam ostatnio i na pewno tam powróće:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bc niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 16:57
Ja byłem w Peppe i wyraznie sie poprawiła i to no nowe chrupiące ciasto;) Mniam. W Jokerze troche ciezka jest;/ , ale co do pizzeri Antica to sie zgodze ze jest smaczna rowniez:) ale i tak zostaje przy PEPPE ;)
~ niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 18:23
ja jadlam w pepe pare tyg temu i ciasto bylo gotowe, taki placek ala gruba buła:/ juz chyba nikt w bolcu takiego poza nimi nie daje, najlepsze skladniki traca przy takim "ciescie"
~bc niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 18:42
No ja akurat w niedziele i musze przyznac ze uległo zmianie bo kiedys to masz racje... ciezka ta buła była
~martitka2103 niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 19:50
stanowczo polecam Joker'a :) a co do El Pablo to kaszana na maksa- poprostu suchary!!!
~xxx niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 19:52
italiana pizza zawsze smaczna i nie drogo! polecam
~fela niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 21:00
ANTICA! pizza przepyszna, miła obsługa, fajny klimat.. POLECAM!
7126
#Balbina nieaktywny
28 czerwca 2011r. o 21:24
Bylam w Antice dobra pizza
tylko posciagalabym te reklamy z plotkow
wybieram sie ponownie w tygodniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza