Najlepsza jest w ANTICE, no po prostu cudowna! Duża i smaczna, ciasto idealne a i możńa popatrzeć jak się go piecze:) BYłam ostatnio i na pewno tam powróće:)
Ja byłem w Peppe i wyraznie sie poprawiła i to no nowe chrupiące ciasto;) Mniam. W Jokerze troche ciezka jest;/ , ale co do pizzeri Antica to sie zgodze ze jest smaczna rowniez:) ale i tak zostaje przy PEPPE ;)
ja jadlam w pepe pare tyg temu i ciasto bylo gotowe, taki placek ala gruba buła:/ juz chyba nikt w bolcu takiego poza nimi nie daje, najlepsze skladniki traca przy takim "ciescie"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.